DOD LS330W Автомобилен DVR - WDR технология

Код: 55-011
U$251.90 U$174.90 Цена без ДДС: U$145.75
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

DOD LS330W Car DVR - WDR технологията е най-новият модел черни кутии за автомобили, произведени от DOD. Отлично качество на видеото, F 1.6 обектив - най-добрата камера за автомобил в света.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

DOD LS330W Car DVR - WDR технологията е най-новият модел черни кутии за автомобили, произведени от DOD. Отлично качество на видеото, F 1.6 обектив - най-добрата камера за автомобил в света. Camera DOD LS330W предлага перфектно качество на видеото с разделителна способност до 1920x1080 @ 30 кадъра в секунда. Той има 2.7 "16: 9 TFT LCD дисплей за лесно гледане и настройка на видео камера може лесно да се монтира на предното стъкло на колата с помощта на вендузата с скоба Разполага с вграден G-сензор, който автоматично защитава всички запазени.. файлове в катастрофата, аварийно спиране или накланяне на колата.

Камерата има Smart Over Speed ​​предупреждение. Настройте скоростта си и след като карате над ограничението на скоростта, алармата ще ви напомни "Забавете се, шофирате твърде бързо". Също така има широк ъгъл на наблюдение 140 ° , записва път напред и от двете страни. Запис при откриване на движение. Записването на видеоклипове започва автоматично, когато автомобилът се движи, без да натискате нито един бутон. Камерата може да бъде свързана към външна GPS антена (използвайки GPS локатора), която е достъпна за закупуване като допълнителен аксесоар. Ще оцените функцията GPS logger , което означава запис на шофиране (GSP Location, текущата скорост, видео) ще можете да го гледате на вашия компютър с предоставения софтуер. Идеален за фирми за контрол на шофирането на служители, професионални шофьори и др.

Новата технология WDR - висококачествено видео при всяко осветление

DOD LS330W

Също така е възможно да се използва автоматично стартиране на записа при стартиране на автомобила. С новата камера DOD LS330W не е нужно да се притеснявате, че картата с памет е пълна, а камерата е снабдена с функционален времеви контур. Ако капацитетът на micro sd картата е пълен, камерата автоматично ще замени старите записи от по-новите. Вграденият HDMI конектор работи като видео изход и записаните видео файлове могат да бъдат изтеглени на компютър чрез USB или директно от microSD карта с памет.

F1.6 голяма апертура на обектива - страхотна работа с ниска осветеност, това също означава, че вашите "Нощни видеоклипове" ще бъдат напълно видими.

f1.6 бленда

Автомобилна камера - DOD LS330W

За продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран електронен магазин - безопасно пазаруване.

Характеристики на продукта:

Power WDR технология - висококачествено видео при всяко осветление
F1.6 голяма бленда - супер ниска осветеност
140 ° широк ъгъл на видимост
6G остър стъклен обектив, широк зрителен ъгъл
Защита с парола
Full HD 1080p
2,7 "16: 9 широкоекранен дисплей
G-сензор - автоматична защита на файлове
SOS функция - заключване на файла
Автоматично стартиране на записа
Функция за запис на видеозапис
Запис в цикъл, отбелязващ часа и датата

Предимства и иновативни функции на DOD LS330W камерата:

6 g обектив 6G остъклена стъклена леща. Изработена е от 6 слоя стъкло, чрез които можете да записвате невероятно ясни и ненарушени изображения, по-ясни детайли (плочи, пътни знаци и др.).
HD CMOS сензор 1080p HD видео запис и супер мегапикселов CMOS сензор за изображения. Независимо дали е ден или нощ, тя може да записва перфектно през цялото време.
f 1.6 обектив Той улавя по-детайлни изображения на новата бленда F1.6 - ефект на запис при ниска интензивност на светлината. Той улавя по-добри нощни снимки от F2.0 и ясно записани детайли като регистрационни номера, пътни знаци и други.
Защита с парола Защита с парола. Тази функция позволява на собственика на паролата да защитава настройките за управление или други оперативни настройки, да променя или изтрива файловете с видео или данни.
Компас HUD Дисплей за HUD скорост. Достига 5 пъти по-бързо обновяване на GPS. Скоростта на движение се показва на екрана в km / h.
превишена скорост Интелигентно предупреждение за превишена скорост. Настройте скоростта си и след като карате над ограничението на скоростта, алармата ще ви напомни "Забавете се, шофирате твърде бързо".
показва скоростта Дисплей за HUD скорост. Достига 5 пъти по-бърза GPS актуализация. Скоростта на движение се показва на екрана в km / h.
автоматично калибриране Автоматично време за калибриране. Получавате GPS сигнали и записвате "време" и датата "и автоматично ги записват в камерата на автомобила.
g сензор Защита на G-сензора при удар.
Когато сринете, аварийно спиране или наклон на автомобила, той автоматично ще защити всички съхранени и актуализирани видео файлове. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани в запис за времева линия.
sos заключващи файлове
Ръчна SOS защита. В случай на извънредна ситуация потребителят може да защити съществуващите файлове чрез продължително натискане на "SOS", да запази файл на контура за запис срещу презаписването.
2.7 TFT LCD екран 2.7 "TFT LCD 16: 9 широкоекранен дисплей, който осигурява ясни снимки, подходящи за настройка и възпроизвеждане на видеоклипове
широкоъгълен изглед има широк ъгъл на наблюдение от 140 ° , записва път напред и от двете страни
Датчик за движение Запис при откриване на движение. Записването на видеоклипове започва автоматично, когато автомобилът се движи, без да натискате нито един бутон.
данни за autoprep Автоматичен пренос на данни - времева линия. Ако капацитетът на micro sd картата е пълен, камерата автоматично ще замени старите записи от по-новите.
запис за автоматично стартиране Автоматична работа - и започване на запис. След стартиране колата автоматично ще започне да записва и след 5 секунди след изключване записва файл и автоматично се изключва.

Спецификации на продукта:

Разделителна способност на видеото:
1920x1080 @ 30 кадъра в секунда
1280x720 @ 30 кадъра в секунда
1280x720 @ 60 fps
848x480 @ 30 кадъра в секунда
640x480 @ 30 кадъра в секунда
Сензор: 3 мегапикселова 1/3 "CMOS
Широк ъгъл на видимост 140 °
Дисплей 2.7 "TFT LCD 16: 9
MOV видео формат
Формат на картината: JPEG
AVI видео формат

Видео изход: HDMI: Поддръжка
Изходен режим 1080p / 720p / WVGA / VGA
Състав NTSC / PAL
Разделителна способност на снимката: 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Носители за запис: Micro SDHC / MMC карти (до 32 GB)
Аудио изход: високоговорител (моно)
Аудио вход: Микрофон
Бутон на затвора - електронен затвор
Скорост на затвора 1/2 - 1/1000 секунда
Свързване чрез USB порт 2.0 / HDMI / TV
Батерия 3.7V 500mAh Литиево-йонна батерия
Високоскоростен USB 2.0
Захранване: 5V 1A
Размери: 114,4 (L) x 47,9 (W) x 37,1 (H) mm
Тегло: 71 g
Работна температура: -30 ° C ~ 80 ° C

Включва аксесоари:

1x Черна кутия за автомобил DOD LS330W
1x автомобилно зарядно устройство
1x Скоба
1x бърза вакуумна чашка
1x USB кабел
1x HDMI кабел
1x Ръководство за потребителя

дод камера ls330w

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка