DOD RX7W + с допълнителен GPS модул

Код: 55-016
U$262.90 U$196.90 Цена без ДДС: U$164.08
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Камерата в колата в огледалото за обратно виждане DOD RX7W + с допълнителен GPS модул има функция на огледало против заслепяване, G-сензор, диафрагма F1.8.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Камерата в колата в огледалото за обратно виждане DOD RX7W + с допълнителен GPS модул има функцията на G-сензорна защита на данните при удар. Запис при откриване на движение. Той разполага с 3 "супер голям LCD екран, широкоекранен 16:... 9 за по-комфортно възпроизвеждане на видео има нова технология WDR - качеството на видеото, в която и осветление очевидност е Full HD резолюция на видео запис на В сравнение с предишния модел, авто -камера RX7W + и подобрена връзка външен GPS модул, който предоставя незабавна информация за текущата и средната Ви скорост, както и местоположението на картата с съхраняване на данни по целия маршрут, който сте получили.

F1.8 голям отвор и CMOS сензор, можете да получите отлично качество на запис при ниска осветеност. Разбира се оценявам полезната функция - огледалото, което е ослепително. Този дизайн ефективно екранира последователните светлини на автомобила за вашия автомобил. И накрая предложиха собствена функция за редактиране на видео и защита с парола.

Камерата в колата в огледалото DOD RX7W +

За продажба на изгодна цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран магазин - безопасно пазаруване.

Камерата в колата в огледалото за обратно виждане DOD RX7W

Характеристика:
Автомобилна камера и огледало за обратно виждане DOD RX7W +
Разширена WDR технология - улавя чудесни изображения във всяко осветление
Намаляване на смущенията в 3DNR - намаляване на смущенията при слаба светлина
F1.8 апертурен обектив с превъзходно защитно покритие
Дизайн на обектива - Anti-glare
Патентовано закрепване с велкро
Всепосочен - Всестранно завъртащ се обектив и запис
3 "супер голям екран, може да бъде включен / изключен по време на запис
Поддържа карти с памет до 32GB Micro SDHC
Функция за редактиране на собствени видеоклипове
Защита с парола
Звук за включване / изключване на функцията
G-Sensor - Защита на данните при удар
Запис на видео при откриване на движение

* Автоматично време за калибриране
* HUD компас
* Дисплей за HUD скорост
* Предупредителна превишена скорост

* Използва се само допълнителен GPS модул

WDR технология на Новата технология WDR - качествено видео при всяко осветление. добре балансирана експозиция, независимо дали е слънчев ден или тъмна нощ. Формира по-ясни нощни снимки и намалява излагането на силна светлина за най-добра картина.
3dnr функция намаляване на смущения Цифрово намаляване на смущенията, може ефективно да намали смущенията, тъй като подходящият цифров сигнал гарантира ясен и естествен образ.
превъзхождащ отвор F1.8 F1.8 голям отвор и CMOS сензор, можете да получите отлично качество на запис във всички условия.
превишена скорост Интелигентно предупреждение за превишена скорост. Изберете своя собствена скорост и след като превишите скоростта, алармата автоматично ще алармира повишената скорост.
показва скоростта Дисплей за HUD скорост. Достига 5 пъти по-бърза GPS актуализация. Скоростта на движение се показва на екрана в km / h.
Компас HUD Дисплей за компас HUD. Достига 5 пъти по-бърза GPS актуализация, електронният компас се показва в реално време на екрана с възможност да посочи посоката, в която отиваш.
автоматично калибриране Автоматично време за калибриране. Получавате GPS сигнали и записвате "време" и датата "и автоматично се записват в Autochambers.
парола за защита на паролата Защита с парола. Тази функция позволява на собственика да защити с парола настройки за контрол или други оперативни настройки, да променя или изтрива файловете с видео или изображения.
3 инчов широк екран 3 "супер голям екран. С по-голяма площ за гледане 16: 9, предлага по-голям екран за възпроизвеждане на видео.
Анти отблясъци Анти заслепяващ дизайн Огледало против заслепяване. При шофиране през нощта светлините на автомобилите, задвижвани на гърба, винаги ослепяват водачите. DOD RX7W + има огледало, което има повърхностно формирано многослойно вакуумно отлагане. Този дизайн ефективно екранира задните светлини на автомобилите.
micro sd карта 32 гигабайта Поддържа Micro SD карта до 32 гигабайта
редактиране на файлове собствена марка Саморедактиращо видео. Можете да проверите името на видеоклипа си, да вмъкнете марката на автомобила или вашия идентификационен номер.
g защита на сензора Защита на G-сензора при удар.
При удар, аварийно спиране или накланяне колата автоматично ще защити всички съхранени и текущи видео файлове. Чрез тази функция важните файлове няма да бъдат изтрити или презаписани в запис за времева линия.
включване / изключване на звука
Ръчна SOS защита. В случай на извънредна ситуация позволява на потребителите да защитят съществуващия файл дълго натискане на "SOS", пази файл на контура за запис, за да го презапише.
OTOCNZ обектив и велкро дизайн Всестранно насочен обектив и запис. Патентован дизайн - закрепване на велкро. Това Dizaj elimunuje дръжки деформация в резултат на излагане на слънчева светлина
запис, когато е открито движение Запис при откриване на движение. Видеозаписът започва автоматично, когато автомобилът се движи без натискане на който и да е бутон.

Спецификации:
Видео резолюция 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
3 мегапикселен сензор 1/3 "CMOS
Широкоъгълен обектив 140 °
3 "LCD екран 16: 9 широкоекранен
Компресиран видео формат - H.264
MOV видео формат
Поддържа HDMI
Изходен режим 1080p / 720p / WVGA / VGA
Състав: NTSC / PAL
Фото резолюция 1.3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Поддържа - външен Micro SDHC Class 10 (поддържа до 32GB)
Вграден микрофон / високоговорител
Електронен бутон на затвора
Скорост на затвора 1 / 2-1 / 1000 секунди
USB конектор 2.0 / HDMI / AV
Вграден батерия с голям капацитет 3.7V 500mAh
USB 2.0 високоскоростен трансфер
Захранване 5V 1A
Размери 308х82х19 мм
Тегло 270 g
Работна температура -30 ° C ~ 80 ° C

Пакетът включва:
1x Камера за кола RX7W +
Приложения 1 GPS
1x Ръководство за потребителя
1x автомобилно зарядно устройство


лого на auto-kamera.cz

Преглед и тест RX7W от DOD портал - Auto-kamera.cz

"За да изберете Autochambers в огледалото за обратно виждане, ние RX7W DOD много ясно. В сравнение с по-евтините продукти с марка предлагаме висококачествен видеозапис, надеждна функция, която от камерата в автомобила очаква безпроблемен технологичен процес. Камерата е много дискретна, ролята му в местоположението на огледалото изпълнява точно очакванията. "

Прочетете пълния коментар DOD RX7W на auto-kamera.cz


подаръци рекламни продукти

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка