Камера за обратно виждане DOD RX300W + камера за паркиране

Код: 55-023
U$273.90 Цена без ДДС: U$228.25
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Камера за обратно виждане DOD RX300W + камера за паркиране - Новата камера за автомобил в огледалото за обратно виждане с възможност за свързване на камера за заден ход.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Камера за обратно виждане DOD RX300W + камера за паркиране - Новата камера за автомобил в огледалото за обратно виждане с възможност за свързване на камера за заден ход. DOD RX300W идва с 1 см тънък дизайн и така лесно се приспособява към класическото огледало за обратно виждане. Регулируемият ъгъл на обектива е с около 60% по - голям от преди, което дава възможност за регулиране на хоризонталния и вертикалния ъгъл до 40 градуса. DOD RX300W с многопластово вакуумно покритие на повърхността на огледалото е в състояние да премахне отблясъците от светлините на автомобила зад вас. Клавиатурата за управление има проста и лесна работа в тъмното.

Автомобилна камера в огледалото за обратно виждане DOD RX300W с поддръжка на камера за заден ход

dod rx300w с камера за заден ход

Камерата в огледалото за обратно виждане е уникална главно, защото ви позволява да свържете чрез видеовход всяка камера за заден ход. Когато обратната предавка (обратната камера е свързана към светлините за заден ход), изображението на камерата за заден ход ще се покаже на LCD дисплея (изображението от този фотоапарат не се записва). Можете да използвате всяка камера за заден ход, която има същия конектор за видео жак.

Вграденият G-сензор за автоматично стартиране на защита на файла при удари, аварийно спиране или при накланяне на автомобила автоматично защитава всички текущи и съхранени видео файлове. Предоставя FULL HD качество на видео с резолюция до 1920x1080. Широкият ъгъл на наблюдение от 140 ° записва събитията пред превозното средство и от двете страни. Камерата може да бъде свързан към източник на захранване 12 / 24V така че използването е възможно без никакви проблеми, не само в личен автомобил, но дори и в други превозни средства, например камиони или автобуси.

Предлагаме и модел RX400W, който в сравнение с модела RX300W разполага с функцията GPS Logger (други параметри са идентични).

огледалото за обратно виждане

Камерата има по-голяма площ за гледане и 4,3- инчов широкоекранен дисплей (16: 9) осигурява по -широк екран за възпроизвеждане на видео, а технологията WDR позволява адаптиране на яркостта на обкръжаващата среда, така че създава по-ярки нощни снимки и намалява силната светлина на експозиция достигне най-красивата картина разполага с функция 3DNR -.. Digital намаляване на шума и шест- д lement остър обектив, който се състои от 6 слоя от стъкло и осигурява зашеметяваща ясна и честна изображение DOD RX300W идва с велкро лента, която е по-силна и по-надеждни метод за монтиране върху оригиналното огледало за обратно виждане.


4,3 '' 16: 9 широкоекранен LCD дисплей. Камерата разполага с голям широкоекранен дисплей, който осигурява ясно и достатъчно голямо изображение, подходящо за показване на настройки и възпроизвеждане на видеоклипове директно на дисплея на камерата.

Фотоапаратът rx300w


Клавиатурата има проста и лесна работа в тъмното. Иновативното LED осветяване на клавиатурата е лесно за използване дори и без светлината в автомобила. Фоновото осветление се изключва автоматично след 10 секунди. Практични, удобни и елегантни.

Клавиши с подсветка прибавят rx400w


Регулируем ъглов обектив във всяка посока. DOD RX300W регулируем ъглов обектив е с около 60% по-голям от преди, а хоризонталните и вертикалните ъгли могат да бъдат регулирани до 40 градуса. Той притежава пълен обхват на зрителен ъгъл за високо подобрение на способността за фиксиране на повечето огледала.

Регулируем обектив dod rx400w


Огледало против отблясъци. При шофиране през нощта има отражение на светлината от огледалото, което е досадно и заслепява очите на водача. DOD RX300W с многопластово вакуумно покритие на повърхността на огледалото е в състояние да премахне отблясъците от фаровете на автомобила зад вас.

Анти-ослепително стъкло dod rx400w

Поддръжка на камера за заден ход или паркиране. Този продукт поддържа добавянето на обратна камера. Можете да закупите камера за заден ход за ваша собствена безопасност. Обратното изображение се показва на 4,3-инчов голям екран, така че лесно можете да видите какво се случва зад него и така да намалите вероятността от нараняване.

Поддръжка на камера за обратно виждане rx400w

Мощна WDR технология. Зашеметяващо видео във всякаква светлина. WDR технология, добре балансирана експозиция без значение дали е слънчев ден или нощ. Създава по-ярки изображения и намалява силното излагане на светлина, за да достигне до най-красивата картина.

WDR технологията добавя rx400w

3DNR (Цифрово намаляване на шума) - Цифрово намаляване на шума - намалява зърнестата картина при слаба светлина. Система за цифрово намаляване на шума, може ефективно да намали шума на цифровия сигнал, когато е необходимо и осигурява чисти, естествени изображения.

3d намалява сумата dod rx400w

Показване на подробности (Воден знак) във видеоклипа. Когато се случи инцидент или други пътни събития, тази функция ви позволява да проверите веднага датата и часа на записа. А това ще засили доверието в доказателствата при доказване на отговорността.

воден знак. \ t

Усъвършенствана 6G стъклена леща - комбинация от шест слоя стъкло, е изтънчен 6G остър обектив. Благодарение на точната пътека на светлината, тя осигурява невероятно ярка, ясна и ненарушена картина.

6 грама Lens dod rx400w

Велкро лента. Традиционната инсталация, използваща клип или гума, често е с изгубена еластичност. За да се постигне по-силно прикачване, DOD RX300W идва с велкро лента, която е по-силен и по-надежден метод за монтиране на оригиналното огледало за обратно виждане.

Лента с велкро лента rx400w

Ултра тънък дизайн. Време е да зададем стандарта на тънкостта на огледалата за обратно виждане. DOD RX300W с 1 cm тънък дизайн е приспособим към оригиналното огледало за обратно виждане във вашия автомобил.

1 см дебелина на камерата

Спецификации на продукта:

Разделителна способност на видеото: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Сензор: 3 мегапикселова 1/3 "CMOS
Широкоъгълна: 140 °
ISO: Автоматични настройки
4,3 "16: 9 широкоекранен
Компресиран видео формат - H.264
Карта с памет: Външен Micro SDHC клас 10 (поддържа до 32GB)
Вграден микрофон / високоговорител
Вградена батерия с голям капацитет: 3,7V 320mAh
Мощност: 5V 1,5A
Размери: 8,5x31x1 cm
Тегло: 298 g
Работна температура: -20 ° C ~ 65 ° C

Включени аксесоари:

1x Професионална автомобилна камера DOD RX300W
1x автомобилно зарядно устройство
1x видеокабел за свързване на камерата за заден ход
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка