Автомобилен йонизатор AirVita - Carvita 5S

Код: 93-009
U$75.90 U$60.50 Цена без ДДС: U$50.42
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Автомобилен йонизатор AirVita - Carvita 5S с изключителен дизайн и ефект на почистване на въздух от вредни бактерии, ще направи приятното пътуване във вашия автомобил.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Автомобилен йонизатор AirVita - Carvita 5S с изключителен дизайн и ефект на почистване на въздух от вредни бактерии, ще направи приятното пътуване във вашия автомобил. Carvita 5S, благодарение на 180 ° регулируема фуга, пасва на всяко пространство в автомобила.

Всеки от нас иска да живее в чиста и здравословна среда . За съжаление много от нас забравят, че дори въздухът, който дишаме всеки ден, се нуждае от грижа . И за тази цел е тук Airvita Carvita 5S йонизатор на въздух.

Carvita 5S автомобилен йонизатор

Airvita освобождава повече от два милиона аниони, за да дезинфекцира въздуха за дишане, като помага за подобряване на здравето ви .

Много хора прекарват около 80 до 90% от времето си всеки ден в сгради и коли . Какъв е въздухът в нашите сгради и автомобили играе важна роля в нашето здраве . Замърсеният въздух, пълен с различни вредни остатъци и бактерии, е причина за много болести и здравословни проблеми .

Въздушни анионни аниони

Вижте графична илюстрация на това защо Carvita 5S е толкова ефективен в борбата със замърсяването на въздуха, както и срещу различни бактерии и плесени в нашите автомобили.

Airvita защо да почиствате въздуха

Airvita е един от най-универсалните йонизатори . Те не само дезинфекцират средата, в която живеем, но също така се грижат за нашите тела дори на клетъчно ниво .

дърво airvita Почистване на въздуха и антибактериална функция

Замърсителите се неутрализират от аниони, които почистват въздуха в помещението. Анионите също са полезни за отстраняване на вредни вещества , различни миризми, както и за нездравословни бактерии или вируси .
композиция airvita Активиране на клетките и повишаване на резистентността на организма

Кръвта с много аниони осигурява най-активното движение на клетките в тялото . С други думи, в области, които са пълни с аниони, клетките са по-активни, което насърчава растежа и кръвообращението в тялото .
молекула airvita Пречистване на кръвта

Кръвта в тялото ни е слабо алкална, но поради прекомерно замърсения въздух се увеличава броят на катионите, които повишават киселинността на кръвта. Анионите връщат киселинността на организма към стойностите по подразбиране за здравето .
дишане на въздуха

Намалява риска от алергии и укрепва белодробната функция

Дихателните алергии се причиняват от вещество, наречено Anerugen . Анионите намаляват вероятността от алергия, причинена от Anerugen, като я изваждат от въздуха. Въздухът остава чист, което увеличава устойчивостта на тялото ви до отстраняване на белодробни проблеми .

Издишайте най-чистия въздух, което можете да се отдадете, благодарение на Carvita 5S. Този йонизатор не се нуждае от допълнителни инвестиции .

airvita почистване

Спецификации:

  • Модел: Carvita 5S
  • Метод: Генериране на плазма чрез електрически разряд
  • Консумирана мощност: 0,6W
  • Размери: 45 x 137,5 x 45 mm
  • Тегло: 77g

Съдържание на пакета:

  • Carvita 5S
  • наръчник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

100%