Автомобилен пречиствател на въздуха - антиалергичен с USB порт - Airstick 2

Код: 93-008
U$86.90 U$71.50 Цена без ДДС: U$59.58
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Автомобилен пречиствател на въздуха - антиалергичен с USB порт - Airstick 2 в стилен дизайн почиства въздуха във вашия автомобил от различни бактерии и миризми.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Автомобилен пречиствател на въздуха - антиалергичен с USB порт - Airstick 2 в стилен дизайн почиства въздуха във вашия автомобил от различни бактерии и миризми. Airstick 2 има регулируема връзка с ъгъл от 180 ° , така че няма да е проблем да се използва във всички видове автомобили. Наличен е и USB порт, благодарение на който можете едновременно да зареждате електронното си устройство чрез USB кабел заедно с почистване на въздуха .

Всеки от нас иска да живее в чиста и здравословна среда . За съжаление много от нас забравят, че дори въздухът, който дишаме всеки ден, се нуждае от грижа . И за тази цел е Airvita Airstick 2 въздушен йонизатор.

Йонизатор на въздушна възглавница 2 в колата

Airvita освобождава повече от два милиона аниони, за да дезинфекцира въздуха за дишане, като помага за подобряване на здравето ви .

Много хора прекарват около 80 до 90% от времето си всеки ден в сгради и коли . Какъв е въздухът в нашите сгради и автомобили играе важна роля в нашето здраве . Замърсеният въздух, пълен с различни вредни остатъци и бактерии, е причина за много болести и здравословни проблеми .

Въздушни анионни аниони

Вижте графична илюстрация на това защо Airvita Airstick е толкова ефективен в борбата със замърсяването на въздуха, както и срещу различни бактерии и плесени в домовете и офисите ни.

Airvita защо да почиствате въздуха

Airvita е един от най-универсалните йонизатори . Те не само дезинфекцират средата, в която живеем, но също така се грижат за нашите тела дори на клетъчно ниво .

дърво airvita Почистване на въздуха и антибактериална функция

Замърсителите се неутрализират от аниони, които почистват въздуха в помещението. Анионите също са полезни за отстраняване на вредни вещества , различни миризми, както и за нездравословни бактерии или вируси .
композиция airvita Активиране на клетките и повишаване на резистентността на организма

Кръвта с много аниони осигурява най-активното движение на клетките в тялото . С други думи, в области, които са пълни с аниони, клетките са по-активни, което насърчава растежа и кръвообращението в тялото .
молекула airvita Пречистване на кръвта

Кръвта в тялото ни е слабо алкална, но поради прекомерно замърсения въздух се увеличава броят на катионите, които повишават киселинността на кръвта. Анионите връщат киселинността на организма към стойностите по подразбиране за здравето .
дишане на въздуха

Намалява риска от алергии и укрепва белодробната функция

Дихателните алергии се причиняват от вещество, наречено Anerugen . Анионите намаляват вероятността от алергия, причинена от Anerugen, като я изваждат от въздуха. Въздухът остава чист, което увеличава устойчивостта на тялото ви до отстраняване на белодробни проблеми .

Дишайте най-чистия въздух, което можете да се отдадете, благодарение на Airvita - Airstick 2. Този йонизатор не се нуждае от допълнителни инвестиции .

airvita почистване

Стикът Airvita в колата не е уникален само заради неговия дизайн и ефект. Той перфектно замества зарядното устройство на автомобила, а благодарение на регулируемото му съединение се вписва във всяко пространство.

Универсалност на Airvita

Спецификации:

  • Модел: Airstick 2
  • Метод: Генериране на плазма чрез електрически разряд.
  • Консумирана мощност: 0,6W
  • Размери: 45 x 137,5 x 45 mm
  • Тегло: 77g

Съдържание на пакета:

  • Airvita Airstick 2
  • наръчник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка