Въздушен йонизатор Portable Airvita - Aeball

Код: 93-005
U$174.90 Цена без ДДС: U$145.75
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Въздушен йонизатор Portable Airvita - Aeball. Стилната версия на Aeball помага да се осигури дишащ въздух, където и да се нуждаете.

Защита на потребителя

 • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
 • Гаранция за продукти до 24 месеца
 • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Въздушен йонизатор Portable Airvita - Aeball. Стилната версия на Aeball помага да се осигури дишащ въздух, където и да се нуждаете. Aeball е презареждащ се въздушен филтър, който генерира много витамини във въздуха въз основа на метода на ниско налягане. Зареждането става чрез USB кабел , след пълно зареждане, чистачката е готова за 7 часа директна дейност навсякъде. С прост и стилен дизайн с бутони за управление на допир, йонизаторът е подходящ и като приятно допълнение към дома благодарение на функцията за околна светлина.

Всеки от нас иска да живее в чиста и здравословна среда . За съжаление много от нас забравят, че дори въздухът, който дишаме всеки ден, се нуждае от грижа . И за тази цел е тук Airvita Aeball въздух йонизатор.

Въздушен йонизатор Airvita Aeball

Airvita освобождава повече от два милиона аниони, за да дезинфекцира въздуха за дишане, като помага за подобряване на здравето ви .

Много хора прекарват около 80 до 90% от времето си всеки ден в сгради и коли . Какъв е въздухът в нашите сгради и автомобили играе важна роля в нашето здраве . Замърсеният въздух, пълен с различни вредни остатъци и бактерии, е причина за много болести и здравословни проблеми .

Air vita Aeball

Вижте графична илюстрация на това защо Airvita е толкова ефективна в борбата със замърсяването на въздуха, както и срещу различни бактерии и плесени в домовете и офисите ни.

Ейбъл почиства въздуха

Airvita е един от най-универсалните йонизатори . Те не само дезинфекцират средата, в която живеем, но също така се грижат за нашите тела дори на клетъчно ниво .

дърво airvita Почистване на въздуха и антибактериална функция

Замърсителите се неутрализират от аниони, които почистват въздуха в помещението. Анионите също са полезни за отстраняване на вредни вещества , различни миризми, както и за нездравословни бактерии или вируси .
композиция airvita Активиране на клетките и повишаване на резистентността на организма

Кръвта с много аниони осигурява най-активното движение на клетките в тялото . С други думи, в области, които са пълни с аниони, клетките са по-активни, което насърчава растежа и кръвообращението в тялото .
молекула airvita Пречистване на кръвта

Кръвта в тялото ни е слабо алкална, но поради прекомерно замърсения въздух се увеличава броят на катионите, които повишават киселинността на кръвта. Анионите връщат киселинността на организма към стойностите по подразбиране за здравето .
дишане на въздуха

Намалява риска от алергии и укрепва белодробната функция

Дихателните алергии се причиняват от вещество, наречено Anerugen . Анионите намаляват вероятността от алергия, причинена от Anerugen, като я изваждат от въздуха. Въздухът остава чист, което увеличава устойчивостта на тялото ви до отстраняване на белодробни проблеми .

Издишайте най-чистия въздух, което можете да си подарите , благодарение на Airvita Aeball. Този йонизатор не се нуждае от допълнителни инвестиции .

airvita почистване

Спецификации:

 • Модел: Aeball
 • Метод: Генериране на плазма чрез електрически разряд
 • Захранване: DC 5V (адаптер AC100 ~ 220V)
 • Шум: 30,4 dB
 • Работно време: 7 часа
 • Време за презареждане: 3-4 часа
 • Размери: 125 x 119 mm
 • Тегло: 355g

Съдържание на пакета:

 • Airvita Aeball
 • наръчник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка