Комплект безжичен резервен фотоапарат - 1x камера + 7-инчов LCD монитор с DVR запис (Audio + Video) + 128GB SDXC карта

Код: 19-073
U$438.90 U$379.50 Цена без ДДС: U$316.25
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Камера за заден ход с монитор - 1x камера + 7 "LCD монитор с DVR запис (Audio + Video) + 128GB SDXC карта за продажба.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Безжичен резервната камера комплект - 1x камера + 7 "LCD монитор с цифров видеозапис (аудио + видео) + 128GB SDXC карта за продажба, е най-голямата технологична новина в офертата на заден фотоапарати на марката предаване PROFIO Електроника Сигнал работи на базата на. Wifi сигнал от камера, което прави монтирането на камерите по-лесни, а основното предимство е, че не сте ограничени от издърпването на свързващите кабели, а има и друго подобрение на тази реверсивна система, тъй като мониторът служи и като DVR записващо устройство.

Той записва запис на камера и го съхранява на SDXC карта с памет до 128 GB (която вече е включена). Записът се записва във VGA разделителна способност и на 128GB карта с памет можете да спестите повече от 200 часа (8 дни) запис на една камера или 50 часа на всички 4 камери. Силата на цифровата безжична връзка гарантира предаване на сигнала до 100 метра, а сигналът също е достатъчно силен, за да не бъде нарушен с големи метални части на превозното средство или товара. В допълнение към видеозаписа, микро sd също запазва звуковия звуков запис.

Обръщане на резервната камера с монитор

Този комплект съдържа 1x Wireless DVR 7 "монитор в автомобила и 1x безжична камера за заден ход (можете да свържете още 3 WiFi камера за заден ход.) Мониторът с камера е оборудван с регулируема конзола, която можете да поставите на необходимото място. има широк спектър на приложение, благодарение на високо-производителни WiFi антена е подходящ не само за автомобили, но също така и микробус, микробус, автобуси, камиони, ремаркета и други превозни средства. IP ниво на защита на фотоапарата е до IP66 водоустойчив, прахоустойчив и устойчиви на щета.

Комплект за реверсиране на WiFi с DVR рекордер и много голям обхват на wifi връзка до 100 m.

безжична обратна камера

Възможно е едновременно да се свържат до 4 WiFi камери към WiFi DVR монитора , особено при инсталиране на по-големи моторни превозни средства, където се нуждаете от повече изгледи от различни ъгли. С тази система ще знаете точно какво е зад или около превозното средство. LED мониторът има контраст 300: 1 с резолюция 800x480. Широкоъгълният обектив с мощност до 150 ° също е снабден с IR нощно виждане. WiFi сигналът има обхват до 100 м , което ви гарантира качествено приемане от камерата за заден ход. Мониторът има прост екранно меню, чрез което можете да настроите камерата според вашите нужди. На LCD монитора той може да показва всичките четири камери едновременно, в различни варианти, за да покаже две камери едновременно или да превключва между камерите. Чрез превключващата схема фотоапаратът може да бъде свързан към светлините за заден ход, за да превключва автоматично към избраната камера, при заден ход.

LCD мониторът с фотоапарати може да бъде свързан по различни начини, за да се включи при заден ход или след стартиране на автомобила. DVR мониторът има и функция за огледално изобразяване, която ви позволява да настроите камерите да показват дясната и лявата страна на вашия изглед. Той също така включва дистанционно управление, което ще опрости контрола при превключване на камери или бързо настройва изображението.

Възможност за огледално изобразяване на камерата + възможност за едновременно виждане на всички камери на LCD дисплея или всяка камера поотделно

В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (това, което е включено в пакета), можете да намерите в нашата оферта още три вида стойки, които ви позволяват да прикрепите монитора към лесно достъпно място.
задна камера за камион

PLUS WiFi DVR 7 "LED монитор
плюс Функция за запис на DVR от до 4 камери
плюс Вградена SD карта с памет от 128 GB
плюс Монитор с възможност за свързване на до 4 WiFi камери
плюс Монтаж без издърпване на кабели

Наблюдавайте техническите спецификации:

Модел: Profio Clear View S7
7 "LED монитор
Система: PAL / NTSC
Съотношение: 16: 9
Разделителна способност на монитора: 800 x 480
Входни сигнали: 4-канален 2,4G WiFi видеовход
Контраст: 300: 1
Регулируем: яркост, контраст, цвят
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 5W
Работна температура: -10 до 60 ° C
Температура на съхранение: -20 до 70 ° C
Размери: 180 x 121 x 24 mm

Технически спецификации на камерата:

Модел: Profio паркинг камера S7
Сензор за изображение: SHARP 1/4 CMOS
Резолюция: 420 ТВ линии
WiFi връзка: 2,4G WiFi с обхват 100м
Минимално осветление: 1 LUX
IR нощно виждане: да
Ъгъл на наблюдение: 150 °
IP защита: IP 66 водоустойчив, прахоустойчив, устойчив на повреди
Консумирана мощност: 3W
Работна температура: -10 до 60 ° C
Температура на съхранение: -20 до 70 ° C
Размери: 86,5 x 77 x75mm

Съдържание на пакета:

1x 7 "LED WiFi DVR монитор
1x WiFi обратна камера
1x 128GB SDXC карта с памет
1x Дистанционно управление
1x Ръчно

паркинг камери profio съдържание аксесоари

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка