10-инчов автомобил за заден ход HD монитор със сензорен екран + 4 FULL HD входа

Код: 15-031
U$471.90 Цена без ДДС: U$393.25
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

10-инчов автомобил с HD монитор с сензорен екран и възможност за свързване до 4x FULL HD камера за заден ход.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

10 "реверсиращ HD монитор с сензорен екран и възможност за свързване до 4x FULL HD реверсивна камера е ново поколение система за паркиране, която осигурява ясна и ясна дневна картина дори при сурови условия на осветление и всички необходими технически средства за безопасна работа и контрол на моторните превозни средства и машини.За още по-лесна работа мониторът е снабден със сензорен екран, който позволява да превключвате между различни камери, в зависимост от това колко камери сте свързали и кои от тях искате да се показват като Мониторът за заден ход съдържа меню, в което имате различни опции за настройка на LCD монитора и свързаните с него камери.

На всяка камера можете да зададете например огледален образ или да включите водещи линии, които можете да калибрирате точно на всяка камера директно в менюто. Мониторът за заден ход предлага няколко опции за показване на камери, така че можете да изберете най-подходящия за вас. Можете да се справите с превключването на изображението между камерите с един пръст, защото той работи по принцип на плъзгане с пръст, както на смартфона. С тази система, вие знаете точно какво е зад или около превозното средство. Подходящ е за фургони, микробуси, каравани, автобуси, камиони, полуремаркета, селскостопански машини и други превозни средства. Мониторът е снабден с регулируема скоба, която може да бъде прикрепена към желаното място. Той също така включва сенник за слънце, който гарантира ясна картина и без отблясъци.

7 "Сензорен екран със сензорен екран


До 4 FULL HD камери могат да бъдат свързани към монитора. Можете да изберете и комбинирате камерите от нашата оферта според вашите изисквания, в зависимост от типа на превозното средство. Камерите са свързани към монитора чрез 4-пинови кабели с опционални дължини от 10m, 15m и 20m. 4-щифтовият конектор, който свързва фотоапарата към кабела, е водоустойчив, както и устойчив на прах и прах. Инсталацията на системата е проста. На монитора има кабели за свързване на камери и захранване на монитора, който е защитен от свръхнапрежение от сменяем предпазител. Камерите се захранват директно от монитора и затова вече не е необходимо да бъдат свързани отделно към източника, което прави инсталацията по-лесна и можете да поставите камерата навсякъде върху превозното средство. Мониторът включва и 4 превключващи кабела за свързване на избраните камери към светлините за заден ход. Когато обърнете назад, избраната камера автоматично ще се появи на монитора. Мониторът също е снабден с HDMI и редукция с входове VGA + cinch вход, чрез който можете да свържете различни други устройства , така че можете да използвате монитора и като класически LCD монитор. В опаковката освен класическата конзола за монтиране на монитора, друго удължение с 3D съединение, което ви позволява да монтирате и поставите реверсивния монитор във всяка позиция.

7 "plug-in монитор връзка


В случай, че трябва да монтирате монитора по различен начин, отколкото с скоба (това, което е включено в опаковката), можете да намерите в нашата оферта още три вида стойки, които ви позволяват да закрепите монитора, например върху предно стъкло или където е е необходимо. В случай, че трябва да поставите камерата на ремарке, което може да се извади от колата или камиона, можете да закупите в нашия електронен магазин свързващ кабел от камера за заден ход за ремаркета и полуремаркета. Това осигурява лесно изключване на системата за заден ход и повторно свързване.

PLUS FULL HD реверсивен монитор
плюс Тъч скрийн
плюс Широки опции за настройка в менюто на дисплея
плюс Могат да бъдат свързани до 4 камери
плюс Различни възможности за гледане на камери

Технически спецификации на монитора:

10 "TFT HD LCD монитор
Система: PAL / NTSC
Съотношение: 16: 9
Разделителна способност на монитора: 1024 x 600
Входове: 4x
Контраст: 800: 1
Регулируема яркост, контраст, цвят, насочващи линии за заден ход
Захранване: DC 12V-24V
Консумирана мощност: 6W
Работна температура: -20ºC до 70ºC
Температура на съхранение: -20ºC до 70ºC
Размери: 203 x112 x 28 mm
HDMI вход: да
Аудио изход: 1W

Съдържание на пакета:

1x 10 "HD LCD монитор
1x Дистанционно управление
1x Сенник
1x Монтажна скоба за монитор
1x 3D държач
1x Винтове за монтиране на монитора
1x захранващ кабел с предпазител
1x Trigger за свързване към светлините за заден ход
1x HDMI кабел
1x Редукция с VGA + чинчов вход
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка