Най-добрият бебефон - wifi SET за камера за детегледачка - 5 "LCD + 2x 1080p PTZ IP камери с IR светодиоди

Код: 88-248
438.00 лв Цена без ДДС: 365.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Най-добрият бебефон - wifi SET за детегледачка - 5 "LCD + 2x 1080p PTZ IP видеокамери с IR LED нощно виждане и двупосочна комуникация.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Най-добрият бебефон - wifi SET за детегледачка - 5 "LCD + 2x 1080p PTZ IP видеокамери с IR светодиоди за нощно виждане и двупосочна комуникация. Електронна детегледачка (бебешка камера) за вашето дете. Този безжичен комплект за наблюдение ще се погрижи за бебешкото безопасност през деня и нощта. Висококачествен бебефон и две FULL HD камери с нощно наблюдение и наблюдение на температурата в помещението, ще осигурят висококачествено предаване на видео и аудио чрез голям 5-инчов пълноцветен дисплей на разстояние от до 250 метра на открито и на закрито до 50 м. Дигиталната ера носи много интересни технологии за улесняване на ежедневието и една от тях е тази аудио-видео детегледачка, която ще осигури постоянен надзор на детето по време на вашето отсъствие. практичен и незаменим помощник в домакинството за вас по време на грижи за деца.

Видео бебефон + 2 FULL HD камери + високоговорител

бебефони

Устройството за медицинска сестра предлага много иновативни функции, което го прави уникален в своята област. Един от тях е двупосочна комуникация, благодарение на която ще чуете детето си да плаче или да се смее, но бебето ще чуе и гласа ви и така няма да ви се налага да бягате непрекъснато в детската стая. Всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутон и чрез високоговорителя да успокоите детето или да пуснете дистанционно една от 6-те песни за приспивна песен в офертата . Друга полезна функция е нощното снимане благодарение на IR LED светлината, за удобно наблюдение на бебето по време на сън, без да е необходимо да ходи в детската стая, защото можете ненужно да нарушите спокойния му сън, като включите светлината през нощта. И двете камери са моторизирани (PTZ) и могат да се управляват чрез монитора в посока нагоре, надясно-наляво, за да зададете точния ъгъл на гледане. Мониторът има 4 входа, което ви позволява да свържете до 4 камери и лесно да превключвате между тях. Пакетът включва две безжични камери, които можете да използвате и като стандартни IP камери, използвайки Wi-Fi връзка. Благодарение на мобилното приложение можете също да видите изображението от камерата на вашия смартфон. Записът може да се съхранява и в Cloud Storage.

електронна детегледачка

Цифровата детегледачка има и вграден термометър за постоянно наблюдение на вътрешната температура, който се показва на LCD дисплея и ще бъдете информирани за текущата температура в детската стая, за да има бебето   оптимална температура, за да се чувствате комфортно. Можете също така да зададете температурна аларма - тя ще ви предупреди, ако стайната температура е извън диапазона от 18 до 30 ° C. Много полезна друга функция на детегледачката е функцията VOX (след откриване на звука от плач, камерата стартира автоматично). По време на неактивност в стаята, където е разположена камерата, LCD екранът превключва в режим AVE и остава такъв, докато камерата улавя звука. Веднага след като бебето се събуди, дигиталната детегледачка ще ви предупреди за това, като включи отново LCD дисплея и предаде звука. Този уникален SET има и функция за видеозапис, която се съхранява на micro SD карта, която може да се постави в слот на монитора. Записите могат да се възпроизвеждат и на монитора .

най-добър бебефон

Както камерите, така и мониторът се захранват от микро USB кабел (DC5V / 1,5A). Мониторът има вградена акумулаторна батерия с капацитет 2000mAh, така че можете да го занесете например в градината и пак ще държите детето си под постоянен контрол.

безжична акумулаторна бавачка

Функцията FEED TIMER ви уведомява, когато детето има нужда от храната . Можете да изберете напомняне на интервали от 2, 2,5, 3, 3,5 и 4 часа. Функцията може да се изключи, да се включи само веднъж или да се включи многократно.

видео бебе монитори

И двете камери са с FULL HD резолюция и предлагат идеално рязко изображение с резолюция 1920x1080 пиксела.

бебешка камера

Функция VOX - веднага щом бебето се събуди, цифровата детегледачка ще ви уведоми, като включи отново LCD дисплея и предаде звук

камера за бавачка

Характеристика:

плюс Двупосочна комуникация
плюс Предаване на видео и аудио на разстояние до 250м
плюс 5 "цветен LCD дисплей
плюс Контрол на звука
плюс Функция VOX (спестяване на енергия)
плюс Мониторинг на стайна температура
плюс Нощно виждане - IR LED
плюс Игра на 6 бебешки приспивни песни
плюс 2x ПЪЛНА HD камера

Спецификация:

Предупреждение за плач: поддържа се
Връзка: Wi-Fi 2,4 GHz
Обхват: до 250 м на открито и до 50 м на закрито
Работна температура: -10 ° C до + 50 ° C
Работна влажност: до 85%
Аларма за вътрешна температура: при по-малко от 18 ° C и над 30 ° C
Основен чип: HI3516E

Видео камера:
Антена: външна
Аудио предаване: двупосочно аудио
Разделителна способност на камерата: FULL HD 1080P - 1920X1080 пиксела
DSP: XM630AI двуядрен 32 бит
Сензор: CMOS SC2235E 1 / 3,2 ”
Зрителен ъгъл: 355 ° H / 45 ° E
Захранване: микро USB кабел DC5V / 2A
Минимално осветление: цветно: 0,1 [email protected], B / W: 0,01 Lux @ F1,2
Консумация: до 3W
Нощно виждане: да, 4x IR светодиод със засветка от 5 метра
Моторизирана камера: да
Размери: 61x62x117 мм
Тегло: 80 g

Монитор:
LCD: TFT
DSP: XM630AI двуядрен 32 бит
Размер на монитора: 5 инча
Резолюция: 480x272
Вградена батерия: да, акумулаторна с капацитет 2000mAh
Захранване: DC5V / 1,5A
Аудио вход: вграден микрофон
Размери: 159х95х15 мм
Тегло: 180 g
Антена: външна
Съхранение: micro SD карта
Поддръжка на камера: макс. 4 камери

Съдържание на пакета:

2x цифрова FULL HD видео камера
1x LCD дисплей 5 "
3x Micro USB захранващ кабел с мрежови адаптери
1x монтажен комплект за камера
1x поставка за камера - на стената
1x ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка