Cyber Clean - почистване на слуз

Код: 11-083
U$27.50 Цена без ДДС: U$22.92
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Cyber Clean - почистване на слуз за продажба на добра цена, която можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран електронен магазин - безопасно пазаруване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Cyber ​​Clean - почистваща тиня може би си мислите, че клавиатурата ви е чиста, но ... Не се съгласяваме и препоръчваме да използвате Cyber ​​Clean. Тази невероятна притурка не само почиства, но и има антибактериален ефект.

Cyber ​​Clean - почистване на слуз

За продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран електронен магазин - безопасно пазаруване.

чиста употребапочистване на слуз

Тази слуз ще влезе във всеки отрязък от клавиатура, мобилен телефон, телефон, дистанционно управление, почиства дори перфорираната повърхност на високоговорителя, микрофона и много повече.
Cyber ​​Clean попада във всеки ъгъл, абсорбира мръсотията. Тъй като е направена от уникален антибактериален материал, мръсотията всъщност е неутрализирана и слузта е хигиенична, дори когато замърсяването е вътре в тинята - до 80% от всички микроби могат да бъдат разрушени по този начин.
А когато тинята завърши своя жизнен цикъл, тя променя цвета си и ще бъде знак за вас , че е време да го хвърлите в кофа за боклук и да започнете отначало с нов Cyber ​​Clean .
  кибер чистпочистване на слуз  
НОВО: Blue Cyber ​​Clean
Иновативната основа за почистване на чистачките, която осигурява почистване на клавиатури, телефони и др., Вече е на разположение за автомобили и лодки. С прекрасния си аромат на прясна мента, това синьо чудо е идеално за премахване на трохи от дълбоките места и почистване на праха от таблото. И за разлика от евтините прахосмукачки, които се нуждаят от електричество, Cyber ​​Clean не се нуждае от батерии и в крайна сметка завършва в сметище, а всъщност е напълно биоразградим.
 кибер чиста тиня 
Моля обърнете внимание:
Ще получите 140 грама Cyber ​​Clea за многократна употреба във всяка тръба!
Да се ​​пази от пряка слънчева светлина и да се съхранява на сухо място
Дръжте далеч от деца
То предлага:
  • Почиства и убива бактериите на настолно оборудване: микро-бактериологичните тестове са доказали, че Cyber ​​Clean може да убие до 80% от бактериите, благодарение на уникалната си формула.
  • Забавен като пластилин (мек и достъпен)
  • Безопасен за околната среда - биоразградим
  • Той идва с цветен индикатор, който показва кога трябва да смените Cyber ​​Clean
  • Blue Cyber ​​Clean има свеж аромат на мента
Размери:
Тръба - около 6.5 см (Ш) х 9 см (В х 6.5 см (L)

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка