SurfEasy - USB за защита на данните на вашия компютър

Код: 11-009
U$110.00 Цена без ДДС: U$91.67
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

SurfEasy - USB за защита на данните на вашия компютър за продажба на добра цена, която можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран електронен магазин - безопасно пазаруване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

SurfEasy - USB за защита на данните на вашия компютър изглежда, че прекарваме по-голямата част от нашия живот в интернет, влизаме в мрежата и се присъединяваме към мрежата на много места, компютри и мрежи. Въпреки това в днешно време интернет е атакуван от различни вируси и зловреден софтуер, досадни и ненужни ленти с инструменти и неща, които проникват в нашия компютър. Така че тук най-накрая е портативен USB SurfEasy, който идва, за да помогне, и позволява личното сърфиране в мрежата, където и да отидете.

SurfEasy - USB за защита на данните на вашия компютър

За продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Сертифициран електронен магазин - безопасно пазаруване.
Той използва същото бързо и супер-сигурно SSL криптиране, както се използва в повечето големи банки. SurfEasy ви поддържа актуализирани статуси и поддържа вашето частно банкиране, така че никой никога да не узнае тайните. SurfEasy не оставя никакви данни зад г включва много функции:
  свръхчувствителен USB  
Всички ние искаме да запазим личния си живот. С SurfEasy никога няма да се наложи да помните пароли. Просто го включете в USB порта на всеки компютър с достъп до интернет и софтуер SurfEasy ще отвори напълно сигурен браузър с всичките ви предпочитания за работа. След като свършите, просто изключете SurfEasy и си отидете. Компютърът няма автоматично да се самоунищожи, както в стил "Невъзможна мисия", но ще оставите без притеснения, защото вашата онлайн информация е извън опасност.
     защита на даннитебезопасно сърфиране в интернет     
Забележка:
Изисква интернет / Wi-Fi достъп до интернет
Поддържа USB 1.0 и USB 2.0 свързаност
Ключът идва с 2 GB пространство, криптиран месечно в продължение на 12 месеца , след което след 12 месеца можете да плащате месечно или да плащате за 1 година предварително и да получите отстъпка от приблизително 29, 99 € ). Ако решите да плащате месечно, то струва 3 евро с 2 GB месечно. Или ако искате да преминете без криптиране, все още можете да използвате ключа с пароли, отметки и уеб история.
 защита на данните 
Характеристики на продукта::
  • Не оставя нищо, дори историята на сърфирането, нищо няма да се съхранява на нито един компютър или мрежа
  • Персонален уеб браузър: Проектиран да го има, където и да отидете. Съхранява вашите пароли, отметки и история само за лична употреба.
  • Частни: Защитете поверителността си онлайн, като използвате същото кодиране, което се използва от водещите световни банки. Споделените мрежи няма да могат да виждат никакви данни или история
  • Блокира IP тракерите: местоположението ви ще остане частно
  • Достъп до всяка страница: дори сайт с ограничена отговорност, у дома или в училище. SurfEasy заобикаля сайта за заключване
  • Преносим: пасва в портфейла ви

Най-популярно:

Когато използвате група компютри, никой няма да види къде сърфирате. Дори и да оставите мрежата като Facebook или интернет банкиране, тя е напълно безопасна и частна.
Служителите в компанията няма да намерят история на компютъра, където сте работили, и няма да им бъде позволено да отидат на отключени уебсайтове, но ще можете.
Обществен WiFi: Шифрова данни, така че никой друг не може да получи достъп до компютъра ви чрез споделена WiFi връзка

Спецификация:
Шифрирана SSL мрежа (Secure Socket Layer), TLS v1.0
ОС: Windows 7, Vista, XP или Mac OS X версия 10.6 или по-нова (придобива база Intel за Mac)
Размери:
Уредът измерва прибл. 5,5 см (Ш) х 0,2 см (Д) х 8,5 см (В)
USB съединител измерва прибл. 2 см (Ш) х 0,2 см (Д) х 4,5 см (В)

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка