Видео очила - VUZIX Wrap 920

Код: 11-006
U$319.00 Цена без ДДС: U$265.83
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

VUZIX - уникално видео очила - с тях ще влезете в новия свят на 3D, независимо дали гледате филми, играете игри или други дейности. Продава се на добра цена само в нашия електронен магазин.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Видео очила - Wrap 920 - представете си да гледате филми или да играете игри на 51-инчов екран, докато сте в автобуса, в парка или чакате някъде на автобусната спирка. Е, тази мечта се е сбъднала благодарение на преносимите видео очила

Уникалните видео очила с дисплей 2D и 3D видео във формат 4: 3 и 16: 9 с резолюция 384x240 широкоекранен. Носете ги и се пригответе да изпитате, сякаш гледате 51-инчовия екран от разстояние 3 м . Те са съвместими с повечето DVD плейъри, MP4 плейъри, игрални системи и мобилни телефони, които имат AV Out. часове забавление с тях, задвижвани от 2 броя AA батерии AA.

Съвместимост:

Поддръжка на vuzix 920
Видео очилата Wrap 920 са предназначени за свързване към почти всички NTSC / PAL аудио / видео устройства с AV Out, включително iPod и iPhones.

Пробив на технологиите

Видео очилата работят с помощта на дисплея с ляво и дясно око за постигане на 50-инчово виртуално кино изображение, където се чувствате сякаш сте в кино. Очилата са леки и удобни за носене за дълъг период от време и са с Advanced Micro LCOS екран , който е внимателно проектиран и напълно тестван.

видео очила vuzix

Видео очилата са свързани с ръчен медиен плейър, който е способен да обработва голямо разнообразие от медии. Всички филми, снимки или дори любимите ви видео игри Nintendo и Sega могат лесно да се играят на ръчния медия плейър. Видео очила за продажба на добра цена можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Разгледайте нашата оферта и намерете точно това, което търсите.

 опаковка за видео очила 920
 

Пакетът съдържа:

* Видео очила Wrap ™ 920
* AV кабел (RCA)
* AV кабел за iPod / iPhone
* 2 x Алкални батерии
* Качествени аудио слушалки
* Три размера на звукоизолация
* Покрийте за видео очилата

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка