Виртуални очила - POP 360 VR Insane

Код: 11-248
U$31.90 Цена без ДДС: U$26.58
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Виртуални очила - POP 360 VR Insane - започнете да изследвате невероятния свят на виртуалната реалност. Позволява ви да гледате любими 360 ° видеоклипове.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Виртуални очила - POP 360 VR Insane - започнете да изследвате невероятния свят на виртуалната реалност. Позволява ви да гледате любими 360 ° видео, или да играете най-новите игри във виртуална реалност, и всичко това в присъствието на максимален комфорт на потребителя, защото избирате време и място. Влезте във виртуалната реалност и за част от времето можете да станете част от действието навсякъде по света. Гледайте делфините, плаващи от морското дъно, лети в космоса , или се качвайте в състезанието с Формула F1 и се наслаждавайте на прекрасния опит от съвсем различна гледна точка.

VR Insane POP 360 - виртуални очила

Налично съдържание 360:
POP 360 идва със собствено безплатно приложение VR Insane, което ще предлага всеки ден нови видеоклипове и игри. В приложението има 10 различни категории с широк спектър от съдържание за всеки. Приложението може да бъде изтеглено в App Store или Google Play. VR приложение Insane POP 360

Подходящ за деца
VR Insane предлага и детска категория, където децата могат да започнат да изследват света на виртуалната реалност в пълна безопасност, докато се наслаждават на максимално забавление. И наистина има много неща за избор - игри, забавни клипове, както и природни и образователни видеоклипове, където дори обучението може да бъде смешно.

Очилата POP 360 представляват уникални асферични лещи с възможна настройка на ширината от средата, които са проектирани да минимизират усещането за световъртеж (загуба на баланс). Също така съдържа интегриран бутон за докосване, който позволява взаимодействие с игри и видеоклипове. Те предлагат ъгъл на гледане 96 ° и са съвместими с всеки смартфон с екран от 4,5 "- 6" и жироскоп. Очилата са лесно преносими, защото тежат само 200 грама. В опаковката се предлага твърд калъф за пътуване, за да се предотврати повреда при прехвърляне.
VR Insane POP 360 случай

Спецификации:

  • Ъгъл на гледане 96 ° за максимално изживяване при гледане
  • Обектив с ширина 40 мм с възможност за настройка от средата, за да се намали усещането за световъртеж
  • Той поддържа телефони с размер на екрана 4.5 "-6", включително iPhone 6, 7, Samsung S6, S7, S8
  • Интерактивен бутон за докосване за използване във видеоклипове и приложения
  • Свободно достъпно приложение VR 360 Insane Video (Android и iOS)

Пакетът включва:
1x Очила за виртуална реалност VR Insane POP 360
1x калъф
1x Специална кърпа за оптика
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка