Дървени слушалки ESMOOTH ES-661WN

Код: 48-033
180.00 лв 98.00 лв Цена без ДДС: 81.67 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Професионалните слушалки от дървена колекция ESMOOTH от тайванските производители осигуряват висококачествено аудио изживяване и комфорт за по-приятни дни.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Професионалните слушалки от дървена колекция ESMOOTH от тайванските производители осигуряват висококачествено аудио изживяване и комфорт за по-приятни дни. Аудио слушалките предлагат високо качество с изискана комбинация от материали. Точно като музикалните инструменти, правилният избор на материали гарантира най -високо качество на звука и дървото със сигурност не може да пропуснете.

Комбинацията от стоманена рамка с мека кожена тапицерия, слушалките перфектно пасват на ушите ви и осигуряват максимално уплътнение срещу нежелани звуци. Най-добрите стерео слушалки, подходящи за DJ, PC, MP3 и други цели.

ESmooth слушалки

Слушалки дизайн е неподвластна на времето и whne те не са в употреба те могат да служат като добра украса и допълнение на изображението.

Всяка слушалка ESMOOTH има множество производствени процеси, от подбора на материала до уникалния дизайн на слушалките. Елегантните ESMOOTH слушалки имат естествени дървесни текстури, които подчертават същността на природата от векове.

Изборът на всяко парче дърво е под строги изисквания, естествено и прозрачно качество на звука, с по-ниски резонансни черти, това е разликата между дърво и метал или пластмаса. Всяка камера на слушалките е ръчно полирана, уникална технология за сушене, дървени кухини, без пукнатини.

безшумни качествени слухови апарати


Спецификации на слушалките:

Тип: ES-661WN
Цвят: орех
Размер на високоговорителя: 50 мм
Честотна характеристика: 20 Hz-20 kHz
Импеданс: 32 ома
Чувствителност: 107 +/- 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Входна мощност 30 mW
Подвижен кабел 1,2 m TPE материал
Входен жак: 3,5 мм позлатен

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка