AuraBox интелигентен преносим високоговорител 121 RGB LED

Код: 48-063
118.00 лв 104.00 лв Цена без ДДС: 86.67 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Интелигентен преносим високоговорител AuraBox от Дивоом с 121 RGB светодиода. Създава светлинни ефекти според музиката и дори ви позволява да играете мини-игри.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

AuraBox интелигентен преносим високоговорител на Divoom с 121 RGB LED е Bluetooth устройство, което освен радио, будилник, или възпроизвеждане на музика от вашия мобилен телефон, създава светлинни ефекти според музиката и дори ви позволява да играете мини-игри. И всичко това е благодарение на дисплея, който се състои от 121 RGB светодиода, който позволява да играете в 256 цвята. Високоговорителят има бутони отгоре, които се използват за управление на функции като възпроизвеждане на музика, показване на време, будилник и термометър. За да използвате всички други функции, трябва да инсталирате мобилно приложение, което поддържа iOS и Android. Чрез приложението Divoom има много различни функции на TIMEBOX.

aurabox портативен високоговорител

Когато възпроизвеждате музика, LED панелът играе различни пикселни анимации и изображения, които са част от галерията на устройството и могат да бъдат променяни чрез приложението. Устройството съдържа 14 различни анимации и 7 от анимациите мигат според музиката и работят като еквалайзер. С TimeBox високоговорител можете да бъдете креативни и да създавате свои собствени или пикселни цветни изображения или пикселни анимации от дванадесет изтеглени изображения. Има и 4 мини прости интерактивни игри, с които можете да контролирате TIMEBOX чрез мобилен телефон. За да регулирате яркостта, LED може да се контролира чрез разклащане на мобилния телефон или пляскане на ръце.

Aurabox анимация 1aurabox анимация 2

Благодарение на вградения микрофон можете да използвате TimeBox като устройство за свободни ръце, или можете да запишете съобщение за някой, който стартира възпроизвеждането, когато включите устройството. Преносимият светодиоден високоговорител също има функция на уведомителни съобщения, които ще дойдат във Facebook, Instagram, WhatsApp и т.н., а на LED панела ще се покаже логото на съответното приложение. С функцията за аларма можете да програмирате до три аларми, които да включат високоговорителя и да възпроизвеждат 12 звукови аларми. TIMEBOX работи като 3W нощна светлина, така че можете да настроите функцията за сън, където сте програмирали 22 песни и цветни режими, които насърчават образуването на мелатонин в тялото (вещество, което насърчава заспиването).

функции на aurabox

Високоговорителят е с размер 114 x 115,8 x 55 mm и тежи 383 грама. Вграденият високоговорител има мощност 5W. Батерия с капацитет 2000mAh след пълно зареждане, което отнема три часа, осигурява до 6 часа работа. Устройството съдържа нов тип батерия Li-Pol батерия, която има дълъг живот, минимално саморазреждане, бързо зареждане, защита от претоварване и общо разреждане.

Характеристика:

плюс Преносим високоговорител с много функции
плюс Вградена мощна Li-Pol батерия
плюс 5W вграден високоговорител
плюс Функция "Свободни ръце"
плюс Алармената функция, нощната лампа, радиото, термометъра, телефонния секретар
плюс Способността да управлявате собствената си картина или анимация

Спецификации:

Размери: 110 x 110 x 50 mm
Време за игра: 6 часа
Пълното време за зареждане: 3 часа
Тип батерия: Li-Pol
Капацитет на батерията: 2000mAh
Изходна мощност: 5W
Напрежение на батерията: 3,7V
Честотна характеристика: 60-20000Hz
Зареждане: чрез USB кабел, 5V 1A
Съотношение сигнал / шум: ≥75 dB
Безжичен обхват на предаване: 10 метра
Bluetooth 4.0
Тегло: 150 g


Съдържание:

1x Divoom AuraBox
1x аудио кабел (жак 3,5 мм)
1x USB кабел за зареждане

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка