AuraBulb - интелигентен Bluetooth високоговорител 5W с RGB LED

Код: 48-081
118.00 лв 90.00 лв Цена без ДДС: 75.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

AuraBulb - интелигентен Bluetooth високоговорител 5W с RGB LED е устройство, което има характеристика на настолни LED лампи, будилник и hands-free.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

AuraBulb - интелигентен Bluetooth високоговорител 5W с RGB LED е устройство, което има характеристика на настолни LED лампи, будилник и hands-free. Когато възпроизвеждате музика от мобилния си телефон, той създава светлинни ефекти и работи като еквалайзер. И всичко това е благодарение на дисплея, който се състои от RGB светодиоди, които позволяват възпроизвеждането на няколко милиона цвята. LED лампата има пет предварително зададени светлинни ефекта. Освен нормалното осветление, той функционира като пулсиращ, ефект на свещ или ефект на дъгата. За да използвате всички други функции, трябва да инсталирате мобилно приложение, което поддържа iOS и Android. Чрез приложението Divoom има много различни функции на AuraBulb.

aurabulb цветова гамаЦветовата гама на крушката Aura Divoom

Чрез вградения микрофон можете да използвате AuraBulb като устройство за свободни ръце, за да получавате и осъществявате повиквания. Устройството обявява входящо повикване със звукови сигнали и мигащи светлини. С таймера можете да програмирате будилника си и AuraBulb ще ви събуди с приятна музика и светлина, които сте избрали. Устройството работи и като нощна светлина, така че можете да настроите функцията за сън, където можете да програмирате песните и цветовите режими, които насърчават образуването на мелатонин в тялото (вещество, което насърчава заспиването). Крушката е изработена от силиконов материал и е мека и сгъваема. Не е нужно да се страхувате от щети и е нечуплив. Прилага се върху здрав и солиден пиедестал с вграден високоговорител.

Aurabulb връзка с телефон

LED преносим високоговорител е идеалният избор за спални или офис. Със своите универсални функции и е подходящ за универсална употреба. Той е с размери 120 x 120 x 147 mm и тегло 350 грама. Той е с размер 120 x 120 x 147 mm и тежи 350 грама. Вграденият високоговорител има мощност 5W. Батерията с капацитет 1200 mAh след пълно зареждане, която отнема 2-3 часа, осигурява до 6 часа работа. Високоговорителят AuraBulb се зарежда чрез USB кабел, който може да бъде свързан към мрежата, като се използва AC / DC адаптер към вашия лаптоп или компютър.

Характеристика:

плюс Преносим високоговорител с много функции
плюс Функция на светодиодната лампа
плюс 5W вграден високоговорител
плюс Функция "Свободни ръце"
плюс Алармената функция
плюс Широк избор от милиони цветове

Спецификации:

Размери: 120 x 120 x 147 mm
Време за игра: до 6 часа
Пълното време за зареждане: 2-3 часа
Капацитет на батерията: 1200mAh
Изходна мощност: 5W
Напрежение на батерията: 3,7V
Честотна характеристика: 60-20000Hz
Зареждане: чрез USB кабел, 5V 1A
Съотношение сигнал / шум: ≥75 dB
Безжичен обхват на предаване: 10 метра
Bluetooth 4.0
Тегло: 350 g


Съдържание:

1x Divoom AuraBulb
1x аудио кабел (жак 3,5 мм)
1x USB кабел за зареждане
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка