TimeBox - MINI Divoom - Преносим говорител с 121 програмируеми RGB светодиода

Код: 48-070
98.00 лв 84.00 лв Цена без ДДС: 70.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

TimeBox - MINI Divoom - Преносим високоговорител с 121 програмируеми RGB светодиода е най-веселият спътник с множество функции във вашите ръце.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

TimeBox - MINI Divoom - Преносим високоговорител с 121 програмируеми RGB светодиода е най-веселият спътник в ръцете ви с множество функции. Основата е малък, но мощен високоговорител, който ще ви изненада с мощния си бас и добре настроени височини. Bluetooth високоговорителят е пълен с различни функции, които освен будилника или възпроизвеждането на музика от вашия мобилен телефон създават светлинни ефекти чрез възпроизвеждане на музика и дори ви позволяват да играете мини-игри. Всички благодарение на дисплея, който се състои от 121 RGB светодиода, ви позволява да възпроизвеждате 256 цвята.

Дивоом време кутия мини

Високоговорителят има бутони отгоре и отстрани за управление на функции като възпроизвеждане на музика, показване на време, аларма и термометър, който е свързан онлайн чрез вашия телефон и актуализира не само външната температура, но и показва текущото време с прости анимации. За да използвате различни функции, трябва да инсталирате мобилно приложение, което поддържа iOS и Android. Чрез приложението Divoom можете да използвате много различни функции на TimeBox - MINI. Приложението ще продължи да се развива чрез актуализации на софтуера, за да внесе вълнение и забавление в ежедневието ви.

Възпроизвеждане на времеви мини мини

Докато слушате музика, на LED панела се играят различни Pixel анимации и изображения, които са част от галерията на устройството и могат да бъдат променяни чрез приложението. Устройството включва 14 различни анимации, а 7 от анимациите могат да мигат според музиката и да работят като еквалайзер. С TimeBox - мини високоговорител, можете да бъдете креативни и да създадете свой собствен цветен пиксел или Pixel анимация, която може да бъде запазена. Има и 4 прости мини интерактивни игри , които можете да контролирате на TimeBox - мини чрез мобилен телефон.  

Мини анимация за Timebox

С вградения микрофон можете също да използвате TimeBox-mini като устройство за свободни ръце, или да запишете съобщение за някого, което ще се възпроизведе при включване на устройството. Портативният светодиоден високоговорител има и функция на съобщение, което се забелязва от Facebook, Instagram, WhatsApp и др. И ще се появи на панела с логото на приложението. С функцията за аларма можете да програмирате до три аларми, които да включат високоговорителя и да започнете да възпроизвеждате 12 алармени звука. TimeBox - mini също работи като 3W нощна лампа , така че можете да настроите функцията за сън, където имате 22 песни и различни цветови режими, които ще направят съня ви по-приятен.

Timebox мини помощник за сън

Говорителят има размер 114 x 115,8 x 55 mm и има тегло 383 g. Вграденият високоговорител е с производителност от 5W . Батерията с капацитет 2000mAh след пълно зареждане от 3 часа осигурява до 6 часа работа. Устройството включва нов тип Li-Pol батерия, която има дълъг живот, минимално саморазреждане, бързо зареждане, защита срещу презареждане и разряд на батерията. Високоговорителят TimeBox може да се зарежда чрез USB кабел.

Мини контролни бутони на Timebox

Характеристика:

плюс Преносим високоговорител с много функции
плюс Вградена мощна Li-Pol батерия
плюс 5W вграден високоговорител
плюс Функция "Свободни ръце"
плюс Функция на алармата, нощна лампа, термометър, телефонен секретар
плюс Възможност за създаване на собствено изображение или анимация

Спецификации:

Размери: 90 x 38 x 91 mm
Зареждане: чрез USB кабел, 5V 1A
Безжичен обхват: 10 метра
Размер на LED дисплея: 2 "
Изходна мощност: 5W
Съотношение сигнал / шум: 78 dB
Капацитет на батерията: 2500 mA
Напрежение на батерията: 3,7V
Време за зареждане на батерията: 3-3,5 часа
Време за възпроизвеждане: До 10 часа
Bluetooth съвместим: Bluetooth V4.0 smart
Тегло: 292 g
Честотна характеристика: 60-20000Hz

Съдържание на пакета:

1x Divoom TimeBox - мини
1x Аудио кабел (жак 3,5 мм)
1x презареждащ се USB кабел
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

90%