Бебешка лента за глава с слушалки - еднорог

Код: 11-261
38.00 лв Цена без ДДС: 31.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Бебешка лента за глава с слушалки - еднорог. Вашето дете обича ли еднорог в приказките? В този случай тази лента за глава с този мотив ще намери своето място сред аксесоарите за дрехи.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Бебешка лента за глава с слушалки - еднорог. Вашето дете обича ли еднорог в приказките? В този случай тази лента за глава с този мотив ще намери своето място сред аксесоарите за дрехи. Бебешката лента за глава се предлага в разнообразие от забавни и приятелски модели, така че е популярна за всяка възрастова категория. Осигурява допълнителен комфорт, тъй като е изработен от мека руна, което я прави толкова мека и изключително удобна за носене на деца. Лентата за глава има ултра-плоски слушалки с контрол на силата на звука.

detska celenka със слухови апарати сто

Децата го обичат, защото са идеални за гледане на филми в леглото, за дълго пътуване в колата или за танци на любимите им песни. Родителите могат да бъдат уверени, че силата на звука на високоговорителя е ограничена до максималния препоръчителен обем от 85 dB , за да се предпази слуха, докато лентата за глава също намалява шума отвън . Вашето бебе ще бъде напълно защитено от риск от увреждане на слуха, докато се наслаждавате на комфорта и забавлението, което осигурява лентата за глава. Лентата за глава не ограничава детето с неприятно налягане в ухото и падане от ухото, както се случва с конвенционалните слушалки. Напротив, лентата за глава е проектирана да бъде възможно най-удобна по време на кратко или дълго носене. Размерът на бебешката лента за глава се регулира с мек велкро , което го прави лесен за приспособяване към всяко дете.

бебе момиче единично

Той ще бъде популярен и за родителите, благодарение на лесната им поддръжка . Високоговорителите могат да бъдат премахнати, след което можете да поставите лентата за глава директно в пералната машина и да я почистите при ниска температура. Затова изобщо не се притеснявайте, ако лентата за глава е изпотена или мръсна. Бебешката лента за глава може да бъде свързана директно към всички аудио устройства като телевизор, таблет, MP3 плейър, преносим компютър и мобилен телефон, които използват стандартна аудио връзка от 3,5 мм . В нашия електронен магазин ще намерите и други забавни и приятни дизайни на тези ленти за глава, така че ние вярваме, че със сигурност ще изберете един за вашето бебе.

detska celenka със слухови апарати

Характеристика:

плюс Изключително удобни слушалки Snuggly Rascals
плюс Регулируем размер на лентата за глава с велкро затваряне
плюс Защита на слуха, максимален обем 85 dB
плюс Лесна за поддръжка, възможност за поставяне в пералната машина
плюс Класически 3,5 мм аудио конектор

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка