Бутон на селфито - магистрална топка на затвора

Код: 49-001
38.00 лв 14.00 лв Цена без ДДС: 11.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Selfie бутон - Shutter Master Ball е дистанционно управление на мобилното устройство в различните цветове може да докаже, че снимките могат да бъдат по-лесни

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Selfie бутон - Shutter Master Ball е дистанционно управление на мобилно устройство в различните цветове може да докаже, че снимките могат да бъдат по-лесно, отколкото можете да си представите. Уморени ли сте от треперене, нискокачествени снимки или напълно неизползваеми снимки, които възникват поради неподходящо задействане на фотоапарат? Ние имаме просто и стилно решение за вас.

Топка за затвора


Свържете контролера Shutter Ball с мобилния си телефон чрез Bluetooth, активирайте безплатно приложение Shutter Ball panorama и започнете да снимате. Дизайнът на Shutter Ball control е идеален за всеки тип облекло, така че винаги можете да го носите със себе си. Ниската консумация на енергия гарантира, че батерията трае няколко години.

Съвместимост с топка на затвора

Контролът на затвора е съвместим с повечето мобилни устройства. Лесно работи с операционни системи като Android, iOS. Също така е подходящ за използване в комбинация с таблетката.

селфи изстрел

Няма значение дали ще застреляте себе си или с някого. Контролерът Shutter Ball е най-добрият помощник във всяка ситуация. Голяма черта е контролирането на няколко мобилни телефона от един контролер. С помощта на тази функция ще избегнете досадно препращане на общи снимки.

Wifi wireles

Спецификации:

  • Съвместимост: Android, iOS
  • Живот на батерията: до 10 месеца батерия CR2032

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка