Затвор POP - бутон за мобилна мултимедия (снимка + музика)

Код: 49-004
58.00 лв 24.00 лв Цена без ДДС: 20.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Бутон POP Multimedia за мобилни телефони е идеалният помощник за всеки мобилен маниак. Този страхотен инструмент със сигурност ще бъде интересен за вас, ако сте почитател на любимата си музика и снимки.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Бутон POP Multimedia за мобилни телефони е идеалният помощник за всеки мобилен маниак. Този страхотен инструмент със сигурност ще бъде интересен за вас, ако сте фен на любимата си музика и снимки.

Знаете безкрайното кликване през песните в мобилния си телефон. Тази дейност е неприятна, защото поставяте и изваждате смартфон от и от джобове или ръкави. Сега можете да оставите телефона си навсякъде, а драйверът на POP Shutter може лесно да се свърже с вашия телефон чрез Bluetooth. Водачът веднага се активира и можете да започнете да сърфирате в песните си без страх, че можете да направите вашия мобилен телефон да се изплъзне.

Също така снимането с мобилна камера може да бъде по-лесно, отколкото можете да си представите. Уморени ли сте от треперене, лошо качество на снимките или напълно неизползваеми снимки на Self, които възникват поради неподходящо задействане на мобилната камера? Ние имаме просто и стилно решение за вас. Шофьорът за заснемане на POP Shutter POP ще докаже, че снимането с мобилен телефон може да бъде по-лесно, отколкото можете да си представите.

Мултимедия на Shutterball

Съвместимост

  • Apple iOS7 и др
  • Android OS 4.4.4 и повече

Живот на батерията

  • около 5 години батерия CR2016

При кандидатстване

  • Безплатно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка