Преносим ултразвуков масажор с радиочестота за отслабване

Код: 11-241
U$156.20 Цена без ДДС: U$130.17
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Преносим ултразвуков масажор с кавитация за изгаряне на мазнини и фотонна RF (радиочестотна) терапия за отслабване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преносим ултразвуков масажор с кавитация за изгаряне на мазнини и фотонна RF (радиочестотна) терапия за отслабване.   Това уникално и невероятно устройство е преносимо и следователно напълно използваемо за домашна употреба и можете да го използвате навсякъде и по всяко време, можете да го вземете на почивка или на екскурзия, така че няма да пропуснете дори един ден, за да поддържате тялото си в добро състояние. физическо състояние и да бъдат годни. Устройството не само изгаря мазнините с ултразвук, но и отслабва и оформя тялото, а действието му подобрява цялостното състояние на кожата чрез премахване на нежеланото зачервяване на кожата и стимулира производството на колаген, който е от съществено значение за поддържането на младите. кожа.

Масажна ултразвукова машина

Тип: Масаж & Релаксация
Материал: ABS
Приложение: Тяло

Характеристика:
1. Трите основни функции: LED светлина лечение, радио честота и ултразвук. RF и ултразвук могат да се използват самостоятелно или в комбинация.
2. Приложимо за: ръце, корем, предна част на бедрото, вътрешна част на бедрото, вътрешна ръка, гръб, кръста, бедрата, краката и т.н.
3. Не е подходящ за употреба: врата, лицето, ключицата, лакътя, китката, бедрата, коленете, глезените, главата, краката, гръбначния стълб

Ултразвуково отслабване:
Ултразвукова отслабване: Ултразвукова липосукция е напреднал начин как да отслабнете. Оборудването отделя честота на кожата с начин, че течността вътре и около клетката ще произведе много кухини. И тогава микро-"експлозиите" се случват в кухините, причинени от ултразвук, което води до разкъсване на мастните клетки.

IPL избелване: IPL избелване: избелване с интензивна пулсова светлина е проста терапия, не причинява увреждане на кожата. Директното излагане на повърхността на кожата се инфилтрира дълбоко в кожата, селективно засяга пигмента на кожата и кръвоносните съдове, премахва петна, затваря удължените червени вени, докато фотонът стимулира колагена на кожата, така че регенерацията на оригиналния колаген да достигне ефективна изсветляване на кожата и напълно подобрява състоянието на кожата.

RF загуба на тегло : RF (радиочестотно) изгаряне на мазнини е най-новата технология на международната козметична пластична хирургия и е най-напредналият метод на липосукция в света за оформяне на тялото и загуба на тегло, а редовната употреба може да постигне реална и трайна загуба на тегло Продължава, ако се използва постоянно, както и ефект за отслабване за оформяне на перфектните криви на тялото.

Липосукция за намаляване на мазнините

Спецификации:
Преносим ултразвуков масажор с RF функция за загуба на тегло и отслабване
Входно напрежение: 100-240 V
Изходно напрежение: DC 12V 400 mA
Мощност: 20W
Време за зареждане: 6 часа
Време за еднократна употреба след зареждане: 2 часа
Тегло: 308 г Нето
Размери на кутията: 200 * 155 * 105 mm

Пакетът включва:
1x KINGDOM преносим ултразвуков масажор
1x Зарядно устройство
1x Ръчно

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Това устройство помага и подобрява козметичния ефект на кожата и се опитва да постигне най-добри резултати за вашата кожа. Така се опитва например да намали видимостта на бръчките и помага за изглаждането им, но самото устройство не премахва съществуващите бръчки, може да се направи само с професионално козметично лечение или пластична хирургия.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка