Костюм "Мега Морф" Tuxedo

Код: 91-021
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Костюмът Mega Morph Tuxedo е най-добрият костюм, който можете да си купите. Голям, скачащ смокинг. Надуваеми костюми, с които да се насладите на много забавление

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Костюмът Mega Morph Tuxedo е най-добрият костюм, който можете да си купите. Голям, скачащ смокинг. Надуваеми костюми, с които да се насладите на много забавление, можете да играете сервитьора или иконом и да се забавлявате и други. Костюмът е абсолютно перфектен и оригинален избор за Хелоуин парти или карнавал.

Един размер отговаря на повечето хора. Костюмите не са като сегашните дрехи и са проектирани и произведени, за да седят в широк диапазон от размери. Много от тях имат еластични колани и разтегателен материал за удобно носене. Единствените костюми са предназначени за свободно носене, за да пасват на почти всички. Morph Костюми, които са най-добри за Хелоуин, карнавал, дискотека, клуб, парти или фестивал са най-правилната инвестиция за вас, ако искате да обърнете внимание и да сте особено готини. Подходящ като специален подарък за близки. Костюмите могат да бъдат закупени онлайн в нашия електронен магазин. И се пригответе за много снимки и видеоклипове, защото ще бъдете в центъра на вниманието.

мега морфин смокинг

Карнавални костюми - двоен шев по вътрешната част на костюма гарантира дълъг живот, а два ципа позволяват бързо и лесно морфиране и деморафизиране. Специалната комбинация от материали осигурява по-голяма привлекателност на костюма. Костюмите са внимателно проектирани от нашата тайна еластан микс, което означава, че нашият костюм ви подхожда по-добре, трае по-дълго и ще ви донесе часове забавление.

Повече информация:

По-забавно, повече действия, повече приятели, повече истории и преживявания
Изработени от най-висококачествени материали за максимален комфорт и дълготрайност.
Morph костюм ви дава много повече от стандартния си костюм
Един размер отговаря на всички

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка