Костюм "Мега Морф" Tuxedo

Код: 91-021
98,00 лв Цена без ДДС: 81,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Костюмът Mega Morph Tuxedo е най-добрият костюм, който можете да си купите. Голям, скачащ смокинг. Надуваеми костюми, с които да се насладите на много забавление

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Защо сме най-доброто?

Над 35 000 YT абонати Над 1000 YT видео ревюта 10 милиона изгледи
Професионален консултации
Лидер на пазара вече 12 години
Всички продукти ние тестваме

Описание на продукта

Костюмът Mega Morph Tuxedo е най-добрият костюм, който можете да си купите. Голям, скачащ смокинг. Надуваеми костюми, с които да се насладите на много забавление, можете да играете сервитьора или иконом и да се забавлявате и други. Костюмът е абсолютно перфектен и оригинален избор за Хелоуин парти или карнавал.

Един размер отговаря на повечето хора. Костюмите не са като сегашните дрехи и са проектирани и произведени, за да седят в широк диапазон от размери. Много от тях имат еластични колани и разтегателен материал за удобно носене. Единствените костюми са предназначени за свободно носене, за да пасват на почти всички. Morph Костюми, които са най-добри за Хелоуин, карнавал, дискотека, клуб, парти или фестивал са най-правилната инвестиция за вас, ако искате да обърнете внимание и да сте особено готини. Подходящ като специален подарък за близки. Костюмите могат да бъдат закупени онлайн в нашия електронен магазин. И се пригответе за много снимки и видеоклипове, защото ще бъдете в центъра на вниманието.

мега морфин смокинг

Карнавални костюми - двоен шев по вътрешната част на костюма гарантира дълъг живот, а два ципа позволяват бързо и лесно морфиране и деморафизиране. Специалната комбинация от материали осигурява по-голяма привлекателност на костюма. Костюмите са внимателно проектирани от нашата тайна еластан микс, което означава, че нашият костюм ви подхожда по-добре, трае по-дълго и ще ви донесе часове забавление.

Повече информация:

По-забавно, повече действия, повече приятели, повече истории и преживявания
Изработени от най-висококачествени материали за максимален комфорт и дълготрайност.
Morph костюм ви дава много повече от стандартния си костюм
Един размер отговаря на всички

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка