Морф Хелоуин костюм - Биене на сърце

Код: 91-014
58,00 лв Цена без ДДС: 48,34 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Morph Halloween костюм - Beating Heart е най-добрият костюм, който можете да си купите. Пригответе се, че хората ще се чудят и ще се уплашат. Вижте реалистичния пулс

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Morph Halloween костюм - Beating Heart е най-добрият костюм, който можете да си купите. Пригответе се, че хората ще се чудят и ще се уплашат. Да видиш реалистичния пулс е голям шок за онези, които го виждат. И кой е развълнуван да гледа кървавото сърце, което бие през тениската?

Карнавал Morph Костюми, които са най-добрите за Хелоуин, карнавал, дискотека, в клуб, на парти или фестивал са най-правилната инвестиция за вас, ако искате да обърнете внимание и да бъдете особено готини. Подходящ като специален подарък за близки. Костюмите могат да бъдат закупени онлайн в нашия електронен магазин. И се пригответе за много снимки и видеоклипове, защото ще бъдете в центъра на вниманието.

Поставете мобилното си устройство в скрит джоб на риза и стартирайте изтегленото приложение за морф костюм - биещо сърце. Дисплеят показва сърцето, биещо, и след това просто щракнете двукратно върху пулса, за да прекъснете приложението и с едно кликване можете да го спрете. Латексната тениска е един размер и е подходяща за всяко мобилно устройство от iTouch до Samsung Galaxy Note.

преобразяване на костим удари сърце

Костюмите са внимателно проектирани от нашата тайна еластан микс, което означава, че нашият костюм ви подхожда по-добре, трае по-дълго и ви носи часове забавление .

Повече информация:

По-забавно, повече действия, повече приятели, повече истории и преживявания
Изработени от най-висококачествени материали за максимален комфорт и дълготрайност.

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка