Елегантен мини хладилник за вино - 10л

Код: 62-010
898,00 лв Цена без ДДС: 748,34 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Елегантният мини хладилник за вино с капацитет 10л, със своя дизайн се вписва във вътрешността на любителите на виното и в същото време надеждно поддържа и винаги правилно охлажда любимото ви вино.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Елегантният мини хладилник с капацитет10л, с неговия дизайн се вписва във вътрешността на любителите на виното и в същото време надеждно поддържа и винаги правилно охлажда любимото ви вино.

Всяка градинска партия, клубна къща или гараж на подходящия майстор трябва да има качествени охладени напитки през горещите летни дни. Не се ограничавайте с класически големи хладилници , които определено не ви трябват за случайна употреба. Нашите мини хладилници ще охладят онова, което ви трябва и ще запазят напитките на желаната температура през деня и храната ви ще остане свежа за много дълго време. Тези мини хладилници не са изгодни само поради техния размер и използваемост в автомобила по време на дълги пътувания. Вие със сигурност ще се насладите на модерния и вечен дизайн на хладилници, които ще допълват всяка стая. Разходите за енергия, разбира се, са пряко пропорционални на размера и обема на хладилника. Мини преносими хладилници от различни видове за продажба - евтини можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Качествена обработка и адекватна цена.

Спецификации:

Модел: BC-45B
Обем: 10 литра
Охлаждане: 18-25 ° С при стайна температура
Изолация: Полиуретанова пяна без CFC и HCFC
Захранване: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Тегло: 4,5 кг
Консумирана мощност: 40-60W

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка