Козметичен мини хладилник 6л

Код: 62-023
458,00 лв Цена без ДДС: 381,66 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Козметичният мини хладилник 6L е предназначен за охлаждане както на медикаменти, така и на козметика, а благодарение на компактния си размер и леката конструкция е идеален за пътуване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Козметичният мини хладилник 6L е предназначен за охлаждане както на медикаменти, така и на козметика, а благодарение на компактния си размер и леката конструкция е идеален за пътуване. Горната част се отваря просто с натискането на един бутон и благодарение на прозрачността лесно можете да разпознаете съдържанието на хладилника. Интегрираният цифров дисплей се използва, за да ви информира за вътрешната температура, така че температурата на вашата козметика да се контролира.

Всяка градинска партия, клубна къща или гараж на подходящия майстор трябва да има качествени охладени напитки през горещите летни дни. Не се ограничавайте с класически големи хладилници , които определено не ви трябват за случайна употреба. Нашите мини хладилници ще охладят онова, което ви трябва и ще запазят напитките на желаната температура през деня и храната ви ще остане свежа за много дълго време. Тези мини хладилници не са изгодни само поради техния размер и използваемост в автомобила по време на дълги пътувания. Вие със сигурност ще се насладите на модерния и вечен дизайн на хладилници, които ще допълват всяка стая. Разходите за енергия, разбира се, са пряко пропорционални на размера и обема на хладилника. Мини преносими хладилници от различни видове за продажба - евтини можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Качествена обработка и адекватна цена.

BCR-6 Козметичен хладилник

Спецификации:

Модел: BCR-6
Обем: 6 литра
Охлаждане: 10-12 ° С при стайна температура
Изолация: Полиуретанова пяна без CFC и HCFC
Захранване: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Тегло: 2,5 кг
Консумирана мощност: 40-60W
Размери: 310 (D) x 215 (W) x 275 (H) mm

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка