Преносим хладилник с допълнителен обем от 42L

Код: 62-007
638,00 лв Цена без ДДС: 531,66 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Преносим хладилник с допълнителен обем от 42 литра пространство за съхранение, заедно с вградени колела и дръжка за издърпване, ще запази храната ви свежа по пътищата.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преносим хладилник с допълнителен обем от 42 литра пространство за съхранение, заедно с вградени колела и дръжка за издърпване, ще запази храната ви свежа по пътищата. Мощната двойна охладителна система осигурява добро охлаждане на съхранените храни и напитки.

Всяка градинска партия, клубна къща или гараж на подходящия майстор трябва да има качествени охладени напитки през горещите летни дни. Не се ограничавайте с класически големи хладилници , които определено не ви трябват за случайна употреба. Нашите мини хладилници ще охладят онова, което ви трябва и ще запазят напитките на желаната температура през деня и храната ви ще остане свежа за много дълго време. Тези мини хладилници не са изгодни само поради техния размер и използваемост в автомобила по време на дълги пътувания. Вие със сигурност ще се насладите на модерния и вечен дизайн на хладилници, които ще допълват всяка стая. Разходите за енергия, разбира се, са пряко пропорционални на размера и обема на хладилника. Мини преносими хладилници от различни видове за продажба - евтини можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Качествена обработка и адекватна цена.

Пътувайте хладилник с допълнителен обем

Спецификации:

Модел: BC-42
Обем: 42 литра
Охлаждане: 15-20 ° С при стайна температура
Изолация: Полиуретанова пяна без CFC и HCFC
Захранване: 220V-240V, 50-60Hz / DC: 12V
Тегло: 15 кг
Консумирана мощност: 72W
Размери: 520 (D) x 420 (W) x 560 (H) mm

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка