Вино охладител във формата на барел - 40 литра / 15 бутилки

Код: 62-009
998,00 лв Цена без ДДС: 831,66 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Вино охладител във формата на барел - 40 литра / 15 бутилки. Ексклузивният охладител за вино в дизайна на дървена варела привлича на пръв поглед.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Вино охладител във формата на барел - 40 литра / 15 бутилки. Ексклузивният охладител за вино в дизайна на дървена варела привлича на пръв поглед. Експертите препоръчват сервирането на вина с подходяща температура и това няма да бъде проблем с вградения цифров панел. Можете лесно да настроите точна регулация на температурата за охлаждане на виното, така че да може да се сервира при оптимална температура.

Мини-хладилник във формата на варел за перфектно охлаждане на любимите ви напитки. Една от основните характеристики на напитките, а не само на алкохолните напитки, е тяхната температура по време на сервиране. Това е най-трудното нещо, което трябва да се постигне през горещите летни дни. Перфектната имитация на дърво придава приятно антично впечатление. Капацитет до 40 литра е достатъчен, за да се охлади за около 15 напитки. Този винен хладилник ще бъде оценен особено от любителите на виното.

Мини хладилници за перфектно охлаждане на любимите ни напитки. Направете живота си по-лесен - този малък хладилник за вино, напитки и др. Ще се впише идеално в интериора на вашата градина или вила или като хладилник за кола. Мини преносими хладилници от различни видове за продажба - евтини можете да закупите онлайн в нашия електронен магазин. Качествена обработка и адекватна цена.

хладилник във формата на варел

Спецификации:

Тип: BC-40
Обем: 40 литра / 15 бутилки
Охлаждане: 18-25 ° С при стайна температура
Материал: пластмаса
Размери: 475 (горен диаметър) x 600 (централен диаметър) x 780 (височина) mm
Тегло: 15,9 кг

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка