Мини декантер аератор за вино

Код: 94-005
64.00 лв Цена без ДДС: 53.33 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Мини декантер аератор за вино. Диаметър на шията 22 mm без филтър. След като опитате този продукт, ще го харесате. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Мини декантер аератор за вино. Диаметър на шията 22 mm без филтър. След като опитате този продукт, ще го харесате. Известно е, че виното има по-добър вкус, когато се аерира. Декантерът с мини аератор предлага точно това. Ако подготвяте парти вкъщи и искате да привлечете вниманието на гостите, това е чудесен начин за подобряване на партито. Вашите гости ще се насладят на доброто парти и още повече, ще оценят качествения вкус на вината.

мини аератор

Как да преливаме вино без професионални аксесоари и опит за сомелиери? Опитайте се да използвате нашия аератор Angel, употребата е много проста, а декантирането на виното е сведено до минимум. Отдекантирането на виното в каната може да отнеме няколко часа, за да се постигне правилния ефект. Отличният аератор е в състояние да подчертае вкуса и аромата на виното директно от бутилката, като излива вино през аератора в чашата.

Декантиращата фуния е снабдена със сито, което улавя дори и най-малката утайка във виното, а въздуховодите перфектно аерират виното за момент. Има една по-проста процедура, която може да подчертае вкуса и аромата на виното, за да имате перфектното преживяване.

Ако имате вкус за добро вино, но имате малко време, това е идеалното устройство, спестяващо време. Забравете за изчакване на час, докато виното от виното. Вие просто трябва да отворите и излея

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка