Безжична домашна охрана 360 ° Full HD камера + WiFi

Код: 52-007
310.00 лв Цена без ДДС: 258.33 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Безжична домашна охрана 360 ° Full HD камера + WiFi е иновативна мини камера с детектор на движение и изглед с рибено око.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

Безжична домашна охрана 360 ° Full HD камера + WiFi е иновативна мини камера с детектор на движение и изглед с рибено око, която осигурява наблюдение в дома ви. Благодарение на двойно-оптичната оптика от 220 °, тя създава изглед с рибено око и може да осигури мониторинг на стаите. Няма крайни точки, но пълно покритие на пространството от около 100м2, така че ще имате всичко под контрол. За такова широко покритие ще ви трябват поне 4 обикновени камери, но благодарение на нашата 360 ° панорамна камера ще спестите много пари.

панорамна мини камера

Камерата поддържа WiFi , което позволява лесен монтаж на стената или тавана, както и възможност за управление чрез мобилен телефон. Просто изтеглете мобилното си приложение (iOS, Android) на смартфона си, свържете двете устройства и започнете да гледате изображението в реално време. Камерата за сигурност може да бъде свързана към домашен рутер чрез WiFi или Hot Spot, което ви позволява да преглеждате изображението по всяко време и навсякъде с мобилния си телефон. Изображението на камерата за снимане може да се регулира, като плъзнете пръста си върху смартфона, за да зададете идеалния ъгъл на видимост, който прави панорамната камера идеалният пазител за използване на закрито.

панорамна wifi камерапонораматична бездротова камера

Панорамната камера също има функция за откриване на движение, за да започне запис, когато се открие движение в пространството. Голяма функция, благодарение на която няма да пропуснете нито един важен изстрел, защото само изображения по време на дейност ще бъдат заснети. Фотоапаратът няма проблеми при лошо осветление или дори в абсолютна тъмнина поради инфрачервената LED светлина. Камерата предлага и двупосочна комуникация, тъй като има вграден високочувствителен микрофон и високоговорител. По време на гледане на изображение можете да слушате и да говорите с вашето бебе или домашни любимци, докато сте на работа. Заснетите записи минават през H.264 компресия, за да намалят размера на файла и след това се съхраняват на микро SD карта, поддържана до 32 GB (не е включена).

Характеристика:

плюс Full HD видео в реално време
плюс Двупосочна комуникация
плюс Датчик за движение
плюс WiFi връзка
плюс Инфрачервено зрение

Спецификации:

Сензор: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Ъгъл на видимост: 220 ° x2
Видео формат: H.264
Максимална резолюция: 1920x1080 15 кадъра в секунда
Интернет: 2,4G WiFi
Разделителна способност на видеото: HD 1280x960
Аудио: Вграден микрофон и високоговорител
Системна поддръжка: iOS 6.0 или по-висока, Android 4.0 или по-висока.
Размери: (W) 43 mm x (H) 82,5 mm (D) 43 mm

Пакет със съдържание:

1x Панорамна камера
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка