FULL HD панорамна 360 ° камера за сигурност с 5G + WiFi + IR визия

Код: 52-012
278.00 лв Цена без ДДС: 231.67 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

FULL HD панорамна 360-градусова охранителна камера с 5G + WiFi + IR визия, благодарение на която винаги ще бъдете в контакт с дома си.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Аксесоари за продукта

Описание на продукта

FULL HD панорамна 360-градусова охранителна камера с 5G + WiFi + IR визия, благодарение на която винаги ще бъдете в контакт с дома си. Висококачествената безжична камера осигурява охраната на наблюдаваната зона, а също и когато се заснеме всяко движение чрез датчици за движение, то ви предупреждава директно на мобилния ви телефон. Висококачественият ъгъл на заснемане от 360 ° може да замени до 5 камери за сигурност с нормален ъгъл от 75 ° , което ви спестява много пари за покупката, монтирането и   време.

С безплатното приложение "Tycam" (iOS, Android) можете по всяко време да проверите домакинството си чрез мобилния си телефон. Така че, когато имате нужда, можете да гледате дома, офиса или други помещения. Получете подробен и безпроблемен FULL HD 1080P образ, който ви позволява да видите какво се случва в момента. По време на вашата почивка можете спокойно да си почивате с усещането, че ако някой иска да влезе в къщата ви, ще бъдете незабавно информирани за това под формата на доклад до телефона . С тази домашна IP камера, вашата винаги ще бъде във връзка с вашия дом.

панорамна IP камера 5G подмяна на видеокамераПанорамна IP камера за сигурност


5G Панорамна камера

Този модел камера поддържа 5G WiFi високоскоростен пренос на данни, който може да достигне почти 125M / s. Скоростта на предаване 5G WiFi е 3,5 пъти по-бърза от конвенционалната 2.4G WiFi.

Друго предимство на 5G WiFi е, че спестява енергия и осигурява по-добро качество на предаване.

5G WiFi панорамна камера

Снимки в FULL HD 1080P

Фотоапаратът използва стъклен обектив, който ще ви осигури перфектно гледане. Можете да видите всичко в красиви цветове и голяма яснота. Всичко, заснето от тази камера, ще ви донесе безпроблемни и невероятни видеоклипове.

Гледайте домашните си любимци или децата си в най-добрите детайли. Сега имате възможност да се насладите на резки и красиви снимки.

панорама IP камера пълна hd

Множество ъгли на гледане

Разглеждането на камерата е възможно от множество ъгли и режими. Освен предлагания изглед на 360 ° има опция за разделяне на два екрана, изглед на колона или разделяне на четири екрана.

С приложението на вашия телефон можете да изберете един от предлаганите режими за удобно гледане на заснетото изображение.

5G панорамна 360 ° IP камера

Двупосочна комуникация

Камерата за наблюдение предлага и гласова комуникация в реално време с вграден микрофон и високоговорител с гласови изходи. Използвайки мобилното приложение "Tycam", можете да общувате със семейството си по всяко време и навсякъде.

Защита 360 ° IP камера

Компактен, стилен дизайн

Дизайнът на камерата в бял неутрален цвят, съчетан с атрактивен дизайн, го прави изключително незабележимо допълнение, за да не пречи на вашия приятен и уютен дом.

360 ° IP камера дизайн

Инфрачервена нощно виждане

Камерата е оборудвана с високоефективна инфрачервена LED визия. С интелигентно инфрачервено зрение, нощните снимки стават остри. Можете да разчитате на добра картина ден и нощ.

Защита на IP камера 5G Night Vision

Аларма за откриване на движение

В случай на движение в зоната за наблюдение се стартира автоматичен запис и едновременно с това се задейства аларма. Ще бъдете информирани чрез снимка като доказателство, директно на мобилния си телефон, за евентуално проникване в къщата.

Сигурност за уведомяване за IP камера

Лесно инсталиране

Камерата е проектирана за лесно и без проблеми настройка. Не са нужни кабели, просто свържете камерата към вашата домашна WiFi мрежа.

След това, като използвате мобилния си телефон и приложението "Tycam", можете да настроите камерата според вашите изисквания.

панорамни настройки за 360 ° IP камера

P2P дистанционно проследяване

С удобната P2P технология, можете да гледате изображения в реално време, когато имате нужда. Влезте лесно в своя P2P акаунт на мобилния си телефон и можете да следите дома си

360 ° IP камера P2P

Компресиране на видеоклипове H.264

С усъвършенстваната технология за компресиране на видео H.264, ефективността на честотната лента и скоростта на предаване е значително подобрена. Осигурява по-добро качество на изображението, като същевременно спестява разходите за пренос и съхранение на данни.

панорамна IP камера за компресиране на видео

Поддържа памет micro SD карти до 32 GB

Чрез слота за карти можете да поставите 32 GB карта и да запаметите заснетите изображения. Имате на разположение различни режими на запис.

панорамна IP камера със SD карта

Характеристика:

плюс 5G WiFi връзка
плюс Двупосочна комуникация
плюс Откриване на движение и звук
плюс Известия на мобилен телефон
плюс P2P връзка
плюс Инфрачервена нощно виждане

Спецификации:

Тип: JH360
Обектив: CMOS
Ъгъл на гледане: 360 ° (190 °)
Разделителна способност на видеото: 1920 x 1080 @ 30 кадъра в секунда
Компресия на видеото: H.264
Мрежа: 5G WiFi
Методи на свързване: P2P, WLAN
Памет: поддържа микро SD карти до 32GB
Системна поддръжка: iOS 6.0 или по-висока, Android 4.0 или по-висока
Работна температура: -10 ~ 50 ° C на закрито
Захранване: 5V / 1A, USB зареждане
Аудио: вграден микрофон и високоговорител
Размери: 36 мм (В) х 112 мм (диаметър)
Тегло: 90 g

Пакет със съдържание:

1x Панорамна камера
1x Монтажна плоча
1x USB адаптер
1x кабел за зареждане
2x Пластмасови нитове
2x Винтове
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка