Интелигентна IP камера за сигурност ATOM с разпознаване на лица + автоматично проследяване и ъгъл на гледане 360 ° - CES Innovation Awards

Код: 52-005
658.00 лв 498.00 лв Цена без ДДС: 415.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Интелигентна IP камера за сигурност ATOM с разпознаване на лица + автоматично проследяване на хора и ъгъл на гледане 360 ° - CES Innovation Awards

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Интелигентна IP камера за сигурност ATOM с разпознаване на лица + автоматично проследяване и ъгъл на гледане 360 ° - CES Innovation Awards. Той има вграден двупосочен аудио и видео стрийминг с Full HD качество, което позволява да го използвате като домашна охранителна камера, бебефон или интерактивен PET скенер за вашия домашен любимец. Разпознаването на лица позволява на камерата да разпознае човешко лице. Когато се открие движението, камерата стартира алармата и изпраща известие със снимка. Впоследствие, камерата се опитва да открие лицето и когато го управлява, ще изпрати образа на лицето на човека.

Устройството разпознава само човешкото лице. Той не отговаря на животни или други неживи предмети. Детектирането на движение също се поддържа с функцията за проследяване на лице или лица в ъгъла на гледане на камерата. Сервомоторът позволява на камерата да върти и проследява движението на детектираното лице. След това можете да стартирате поток на живо и да комуникирате с човек чрез двупосочен звук, за да разберете какво се е случило. Камерата има детектиране на движение и функция за наблюдение на открития обект в рамките на 12 m.

Това е наистина ТОП интелигентна камера, която получи специалните награди CES Innovation на пазара на цифрови фотоапарати.

Домашна IP камера с детектор на движение и лице

Камерата разполага с IR нощно виждане с разстояние от 5m, PIR сензор за движение и два звукови сензора. С потока на живо можете да използвате дори 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се система за сигурност, която е предназначена за вътрешна употреба. Камерата е подходяща предимно за домакинства, за наблюдение на къща, апартамент, деца и домашни любимци, но може да се използва и в офиса или на друго място, където искате да имате преглед на случващото се. Инсталацията е много проста. След изтеглянето на приложението Amaryllo с поддръжка на операционна система Android и iOS от Google Play ще ви преведе през инсталацията на IP камерата.

Приложението съдържа различни настройки на сензора, което ви позволява да настроите IP камерата според вашите нужди. С приложението устройството е свързано с WiFi рутер и е активирана системата за сигурност. Камерата помни до 4 различни WiFi мрежи , така че не е проблем с прехвърлянето и промяната на мястото на използване. Има възможност за свързване на други камери от Amaryllo към приложение. Ще имате няколко стаи и ще можете да превключвате между камерите.

охранителна камера с разпознаване на лица и ъгъл на гледане 360

Пълните комуникации се предоставят чрез невъзстановимо 256-битово криптиране. Следователно качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио са на най -високо ниво. Чрез приложението можете да гледате на живо предаването на камерата в HD резолюция 1920x1080. При изкривяване на аудио сензор или датчик за движение, камерата задейства пронизителна аларма, включва яркото LED осветление и ще получавате известие за съобщения и картини чрез приложението към вашия мобилен телефон. Можете да започнете предаване на живо, за да видите какво се случва. След настройката можете да запишете видеоклиповете или снимките във вградената 32 GB карта с памет. Двупосочният звук ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден двигател, който му позволява да се движи до 360 °, което ви позволява да наблюдавате цялата стая, в която е инсталирана камерата. Незадължителната функция, която подобрява качеството на изображението, е компенсация на подсветката.

домашна IP камера FHD монтаж с адаптер

Домашна IP камера за сигурност се захранва непрекъснато чрез микро USB и AC / DC адаптер. Консумацията на енергия е минимална само за 2А / 5V, така че ако е необходимо, можете да я захранвате през POWERBANK на места, където нямате достъп до електрическата мрежа. Компанията Амарило предлага възможност за настройка на външна памет на своите сървъри . Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармените видеоклипове. Всяка аларма се записва в 10-секундна дължина и се записва на външна памет. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видео доказателства.

Amaryllo предлага и опцията за активиране на 30-дневната или 365-дневна услуга, която осигурява външно пространство за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетът може да бъде тестван в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата се извършва в четири прости стъпки, като се използват приложените инструкции и QR код. Тази услуга се предоставя от Amaryllo. Google предлага безплатно пространство за съхранение 15 GB и можете да го свържете чрез приложението и профила си в Google.

Бермудски черти на

Характеристика:

плюс Безжична IP камера за сигурност с инфрачервена нощна визия
плюс Разпознаване и проследяване на откритото лице
плюс PIR сензор и 2x аудио с двупосочно аудио предаване
плюс Използване на microSD карти до 32GB
плюс Детектиране на движение и проследяване на открития обект в рамките на 12 m
плюс Изпраща известия за прекъсване на мобилния ви телефон

Спецификации:

Сензор за изображения 1 / 2,7 "CMOS
Разделителна способност: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на камерата чрез завъртане на камерата: 360 °
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: microSD карти до 32GB
Сигурност на видеото: 256-битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон: Да
Разпознаване на лица: да (проследяване на открити хора + база данни с лица)
Датчик за движение: PIR сензор за движение
Звуков сензор: 2x звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, съобщение и снимки: Да
IR нощно виждане: 8x IR LED
Захранване: 2А / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка чрез POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нови, Android 4.1 и по-нови
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Размери: 90x90x100 мм
Работна температура: 0-35 ° C
Тегло: 250 грама


Съдържание:

1x домашна IP камера за сигурност
1x Micro USB кабел
1x AC / DC адаптер
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка