Външна IP камера за сигурност Atom AR3S с разпознаване на лица + авто-проследяване с 360 ° - CES Innovations Award 2017

Код: 52-006
998.00 лв 798.00 лв Цена без ДДС: 665.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Външна IP камера за сигурност Atom AR3S с разпознаване на лица + авто-проследяване и ъгъл на гледане от 360 °.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Външна IP камера за сигурност Atom AR3S с разпознаване на лица + авто-проследяване с ъгъл на видимост до 360 ° - CES Innovations Award 2017. Тази камера е предназначена за използване на открито, като например наблюдение на къщата (входна врата и околна среда). Благодарение на функцията на въртене на 360 ° хоризонтално и 108 ° вертикално е възможно да се наблюдава широка област. Откриването на мотори се осигурява от три сензора, един пред камерата и два отзад. Благодарение на разположението на сензорите, това е все едно, че камерата може дори да вижда до зад камерата. При откриване на движението през сензора камерата веднага се превръща в желаната посока и се фокусира към нарушителя на наблюдаваната зона. Обективът може да разпознае лицето и човешкото движение и непрекъснато следва своето движение. След това изпраща предупредително съобщение със снимка на вашия мобилен телефон (таблет) за прекъсване на наблюдаваната зона. Камерата има конектор за мрежова връзка, чрез който може да бъде свързан към вашия рутер чрез кабел, а не само чрез WiFi връзка.  

Записът на камерата се съхранява според вашите настройки или в собствения ви облак, или можете да използвате пространството за съхранение, използвайки свързване с профила си в Google на Google Disk, където имате свободно налични 15 GB. Създаването и свързването с профила ви в Google е лесно и се осъществяват директно чрез приложението Amaryllo. Друга възможност е да свържете камерата на Atom директно към облака на компанията Amaryllo, която предлага безплатно съхранение на видеоклипове на сървъра, за да архивирате последните 24 часа и три дни съхранение на 10-секундни предупредителни сигнали при откриване. Зареждат се и други програми за архивиране.

външна камера за сигурност с откриване на движение и лице

Камера за сигурност ATOM AR3S има вграден двупосочен аудио и видео поток с Full HD качество, което ви позволява да го използвате като видео охрана. При засичане на движението пред домашния фотоапарат стартира видео поток на мобилния ви телефон и чрез двупосочен звук можете да комуникирате с човек пред камерата. Функцията за разпознаване на лица позволява на камерата да разпознае човешко лице. При алармата камерата ще изпрати сигнал със снимка на детектиращо движение. Впоследствие камерата се опитва да открие лицето и след като го открие, ще изпрати образа на лицето. Устройството разпознава само човешкото лице. Тя не отговаря на животни или други неживи неща. Детектирането на движението също се поддържа от функцията за наблюдение на човек или хора в зоната за гледане на камерата. Серво моторът позволява на камерата автоматично да завърта и проследява движението на детектираното лице. Камерата има функция за откриване на движение и наблюдава открития обект в рамките на 12 m.

Това е наистина ТОП интелигентната камера, която получи престижната награда CES през 2017 г. в областта на иновациите на пазара на цифрови фотоапарати.

Защита на IP камери

Камерата разполага с IR нощно виждане с 4 IR светодиода в рамките на 5m, 3x PIR сензор за движение и звуков сензор. При предаване на живо можете да използвате 4x цифрово увеличение. Това е самоинсталираща се система за сигурност, която е предназначена както за външна, така и за вътрешна употреба. Камерата е особено подходяща за наблюдение на околните и входните врати на къщата, но може да се използва и за наблюдение на съхранението, порталите, наблюдението на обектите и всяко друго място, където искате да имате преглед на това, което се случва. Инсталацията е много проста. След изтеглянето на приложението Amaryllo с подкрепата на Android OS и iOS чрез GOOGLEPLAY ще бъдете ръководени през цялата инсталация на IP камерата.

Приложението съдържа различни настройки на сензорите, които ви позволяват да настроите IP камерата според вашите нужди. Чрез приложението устройството се свързва с WiFi рутер и системата за сигурност е активна. Камерата помни до 4 различни Wi-Fi мрежи, така че можете да се свържете с различни маршрутизатори и в случай на повреда на една връзка, тя ще се свърже с друга Wi-Fi мрежа, която се съхранява в паметта и е в обхвата му. В приложението е възможно също да свържете допълнителни камери от Amaryllo. Така можете да покриете няколко места и да превключвате между камерите.

Защитна камера с разпознаване на лица и ъгъл на гледане 360

Пълна комуникация чрез недостъпно 256-битово криптиране. Следователно качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио са на най -високо ниво. Чрез приложението можете да гледате на живо предаване на камери в Full HD резолюция от 1920x1080. При смущаващ звук или датчик за движение, камерата стартира пронизваща аларма и вие ще получавате текстови и графични сигнали чрез приложението на мобилния си телефон. Можете да започнете предаване на живо, за да видите какво се случва. Двупосочният звук ви позволява да комуникирате дистанционно. Камерата има вграден двигател, който му позволява да се движи на 360 °, което ви позволява да наблюдавате цялата област, в която е инсталирана камерата.

OUTDOOR IP камера за сигурност с монтаж на адаптерR3 представлява настройки на приложението

Външната IP камера за сигурност се захранва постоянно чрез микро USB и AC / DC адаптер. С включената скоба можете да я инсталирате на тавана, на мястото, където ще има най-добър изглед в диапазона от 360 °. Фирма Амарило предлага с камерата опция за настройка на външна памет на своите сървъри. Той предлага безплатна услуга за съхранение на тридневно алармено видео. Всяка аларма се записва на външно съхранение в 10-секундно видео. Това е достатъчно, за да разберете какво се е случило и имате видео доказателства.

Amaryllo предлага и възможност за активиране на услугите на 7-дневна, 30-дневна или 365-дневна услуга, която осигурява външно съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. В пакета са включени и други функции. Можете да изпробвате пакета в 30-дневен пробен период. Активирането на услугата се извършва в четири прости стъпки, като се използват приложените инструкции и QR код. Тази услуга се предоставя от Amaryllo. Google предлага безплатно пространство за съхранение 15 GB и можете да се свържете с него чрез приложението и профила си в Google.

функции на приложението AR

Характеристика:

плюс WiFi сигурност IP камера с IR нощно виждане
плюс Разпознаване и проследяване на открити лица
плюс 3x PIR и звуков сензор с двупосочно аудио предаване
плюс Възможност за свързване на безплатно съхранение на Google с капацитет от 15 GB данни
плюс Откриване на движение и проследяване на открито лице в рамките на 12 метра
плюс Връзка чрез Wi-Fi мрежа или чрез мрежов кабел

Спецификации:

Сензор за изображение: 1 / 2,7 "CMOS
Разделителна способност: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на изображението чрез въртяща се камера: 360 °
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: вградено 8 GB
Видео сигурност 256 битов криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон:
Разпознаване на лица: да (проследяване на открито лице с база данни с лица)
Датчик за движение: 3x PIR сензор за движение
Звуков сензор: звуков сензор
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, текст и снимки: Да
IR нощно виждане: 4 IR LED
Напрежение: 12V / 3,75A DC
IP защита: IP66 водоустойчив, устойчив на прах
Операционна система: iOS 7 и по-нови, Android 4.1 и по-нови
WiFi: Безжичен MIMO 2x2 2,4 GHz 802.11 b / g / n
Размери: 130x110x63 mm
Работна температура: -30 до 50 ° C
Тегло: 0,8 кг


Съдържание:

1x Външна IP камера за сигурност
1x Подложка за поставяне на камерата на тавана
1x AC / DC адаптер
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка