Външна IP WiFi камера iSensor Patio - High Definition + въртящ ъгъл на наблюдение 240 °

Код: 52-002
498.00 лв 378.00 лв Цена без ДДС: 315.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Външна IP WiFi камера iSensor Patio - High Definition + въртящ ъгъл на наблюдение 240 °. Това е охранителна камера, водоустойчива и устойчива на UV радиация.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Външна IP WiFi камера iSensor Patio - High Definition + въртящ ъгъл на наблюдение 240 °. Това е охранителна камера, водоустойчива и устойчива на UV радиация. Това е самоинсталираща се система за сигурност, която е предназначена не само за използване на закрито, но и за използване на открито, защото благодарение на своята опаковка е напълно устойчива на вода и UV лъчи. Камерата е подходяща предимно за домакинствата, за да наблюдава къщата отвън . Тя може да се монтира например на външната стена на къщата и да наблюдава входната зона, паркинга и градината или всяко друго място, където искате да имате преглед на случващото се.

Може да се използва като камера на вратата, защото има вграден микрофон за двупосочна комуникация. Инсталацията е много проста. След изтеглянето на приложението Amaryllo с поддръжка на операционна система Android и iOS от Google Play ще ви преведе през инсталацията на IP камерата. Приложението съдържа различни настройки на сензора, което ви позволява да настроите IP камерата според вашите нужди. С приложението устройството е свързано с WiFi рутер и е активирана системата за сигурност. Камерата помни до 4 различни WiFi мрежи , така че не е проблем с прехвърлянето и промяната на мястото на използване.

Начало IP камера iSensor вътрешен двор водоустойчив и UV

Пълните комуникации се предоставят чрез невъзстановимо 256-битово криптиране. Следователно качеството, безопасността и скоростта на предаване на видео и аудио са на най -високо ниво. Чрез приложението можете да гледате на живо предаването на камерата в HD резолюция 1280x720. При изкривяване на аудио сензор или датчик за движение, камерата задейства пронизителна аларма, включва яркото LED осветление и ще получавате известие за съобщения и картини чрез приложението към вашия мобилен телефон. Можете да започнете предаване на живо, за да видите какво се случва. След настройката можете да запишете видеоклиповете или снимките във вградената 4GB памет.

Камерата има вграден двигател, който позволява да се движи до 170 °. Обективът има диапазон на видимост 70 °. Заедно може да покриете ъгъла на гледане до 240 °, което ви позволява да наблюдавате цялата стая, в която е инсталирана камерата. Фотоапаратът не предлага активна нощно виждане с IR LED, но разполага с вградена светлина, която служи като нощна светлина, ако искате да видите изображението на камерата на живо. Незадължителната функция, която подобрява качеството на изображението, е компенсация на подсветката.

IP камера за домашно движение iSensor

Домашна IP камера за сигурност се захранва непрекъснато чрез микро USB и AC / DC адаптер. Консумацията на енергия е минимална само 1А / 5V, така че ако е необходимо, можете да я захранвате чрез POWERBANK на места, където нямате достъп до електрическата мрежа. Компанията Амарило предлага възможност за настройка на външна памет на своите сървъри . Той предлага безплатно 3-дневно съхранение на алармените видеоклипове. Всяка аларма се записва в 10-секундна дължина и се записва на външна памет. Това е достатъчно, за да разберем какво се е случило и да имаме видео доказателства. Amaryllo предлага и опцията за активиране на 30-дневната или 365-дневна услуга, която осигурява външно пространство за съхранение на техните сървъри за вашите видеоклипове и снимки. Комплектът включва допълнителни функции. Пакетът може да бъде тестван в 30-дневна пробна версия. Активирането на услугата се извършва в четири прости стъпки, като се използват приложените инструкции и QR код. Тази услуга се предоставя от Amaryllo.

Bermudian IP домашна камера за сигурност външна памет

Характеристика:

плюс Безжична IP камера за сигурност, устойчива на вода и UV лъчи
плюс Ъгъл на гледане до 240 °
плюс Сензор за движение и звук с двупосочно аудио предаване
плюс Вградена 8 GB памет
плюс Видео поток на живо с възможност за 4x цифрово увеличение
плюс Изпраща известия за прекъсване на мобилния ви телефон

Спецификации:

Сензор за изображение: 1/4 "CMOS
Разделителна способност: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Цифрово увеличение: 4x
Ъгъл на видимост: 70 °
Ъгъл чрез завъртане на камерата на 170 °
Видео компресия: H.264, MJPEG
Памет: вградено 8 GB
Сигурност на видеото: 256-битово криптиране
Мрежови протоколи: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Вграден микрофон: Да
Датчик за движение: Да
Звуков сензор: Да
Аудио: вграден двупосочен микрофон
Изпращане на известия до устройството, съобщение и снимки: Да
Нощно виждане: Нощното виждане се осигурява на базата на LED осветление, когато алармата започне
Захранване: 1A / 5V захранване с USB връзка
Вторично захранване: връзка чрез POWERBANK
Операционна система: iOS 7 и по-нови, Android 4.1 и по-нови
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Размери: височина 12см, диаметър 3,6см
Работна температура: 0-35 ° C
Тегло: 150g

Съдържание:

1x домашна IP камера за сигурност
1x Micro USB кабел
1x AC / DC адаптер
1x инсталационен материал (винтове)
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка