MAGMA S II Premium (Много отбранителни средства)

Код: 11-178
U$185.90 U$152.90 Цена без ДДС: U$127.42
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

MAGMA S II Premium MAGMA S II Premium (Средства за защита). С развитието на цивилизацията пропорционално нараства честотата на престъпността.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

MAGMA S II Premium (Средства за защита). С развитието на цивилизацията пропорционално нараства честотата на престъпността. Всеки ден научаваме от медиите за броя на атаките, грабежите и други престъпления. Всички ние искаме да бъдем защитени, но изборът на подходящи защитни средства може да бъде доста труден. Магма предлага на пазара най-модерната система за лична защита.

Магма е малко устройство, предназначено за лична защита. Благодарение на тройна защита , ефективността е максимална и тя ще изплаши всеки нападател и веднага ще се обади за помощ. Управлението е интуитивно и лесно. Благодарение на минималния размер и ниското тегло, той никога няма да ви дразни и е много удобен.

Стандартът MAGMA W носи тройна защита срещу нападателя

1) Търсене на светлина
Устройството има вградена мощна LED светлина с обхват до 50м. Специална характеристика е "мащабиране" на светлинния конус. Ако намалите разстоянието на светлинния конус, това ще увеличи неговата дифузия, която може да осветява максимална площ около. След като локализирате нападателя, можете да центрирате светлинния конус в малка точка директно към нарушителя, така че той ще бъде заслепен.

MAGMA W Standar LIGHT

2) Защитен сълзотворен газ
MAGMA W Standard съдържа вграден контейнер с 15 ml плачеща спрей, който парализира всеки нападател. Един контейнер може да се използва за до 20 изстрела. Обхватът на устройството е до 6 m. Светлината за търсене може да се използва като много прецизна гледка, така че никога няма да пропуснете.

3) Аларма за безопасност
Извикването понякога не помага и може да не е достатъчно силно. Поради тази причина производителят на устройството е поставен в MAGMA силна аларма с обем до 125 децибела.

MAGMA W Стандартна звукова аларма

4) Защита срещу кражбата
- Устройството разпознава вибрации, удари и движение.
- Интегрална схема MICOM
- Защита срещу късо съединение
С тази функция можете да защитите себе си и багажа си.

MAGMA ANTI-STOLEN

5) Нещата за поверителност
Устройството открива шумове и вибрации. Сложете го на мястото, което трябва да защитите. След като заснеме всеки звук или движение, устройството активира силна аларма, за да изплаши крадците.

Спецификации:

  • Материал: алуминиева сплав, пластмаса.
  • Размер: 11см х 5,1см х 2,5см.
  • Тегло: 165 g
  • Напрежение: 1,5V * 3бр (4,5V)
  • Работна температура: -10 ℃ до 40 ℃
  • Цвят: червено вино

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка