Докоснете шпионски очила с HD камера + P2P видео на живо + WiFi

Код: 10-174
318,00 лв Цена без ДДС: 265,00 лв
продадено Съжаляваме, този продукт в момента не е в наличност.
Да! Доставяме до US

Докоснете шпионски очила с HD камера + P2P видео на живо + WiFi за продажба онлайн. Стилните и шпионски очила имат практическа употреба за незабелязано записване.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Докоснете шпионски очила с HD камера + P2P видео на живо + WiFi за продажба онлайн. Стилните и шпионски очила имат практична употреба за незабелязано записване на обкръжението, а за ултралеката конструкция от само 40 g са удобни за ежедневна употреба. В същото време не е нужно да натискате никакви бутони, тъй като те реагират само на допир . С тези шпионски очила записвате точно това, което виждате, докато имате свободни ръце, без да предизвиквате подозрение. Друго предимство е предаването на живо чрез WiFi връзка директно към вашия мобилен телефон чрез приложението „Pro iCam“ , което е свободно достъпно за Android и iOS . С приложението можете не само да гледате заснети изображения, но и да възпроизвеждате записани видеоклипове. Благодарение на поддръжката на P2P , очилата могат да бъдат свързани към интернет с помощта на мобилен телефон, за да създадете WiFi Hotspot и да позволят да гледате кадри на живо в интернет за вашите приятели.

Камерата е вградена в рамката на очилата и сканира чрез еднопосочна прозрачна пластмаса, което гарантира нейната секретност. Камерата не се вижда с просто око, под никакъв ъгъл или с подсветка. Работата е доста проста чрез тъчпада от външната страна на рамката за очила и също е проектирана така, че да е незабележима. Тези шпионски очила имат перфектния камуфлаж срещу всякакво подозрение, тъй като действат като стилна добавка към вашето облекло.

Камерата е точно скрита в рамката за зрелища

Очилата с камерата са с прозрачни прозрачни лещи.

камера в wifi wifi

Очилата имат вграден сензор за движение, който може да открие движение и след това да ви предупреди чрез известие директно на вашия мобилен телефон чрез приложението "Pro iCam" . Полезна функция, когато трябва да напуснете офиса, но в същото време трябва да сте сигурни, че никой няма да посещава бюрото ви, докато сте далеч. Заснетите изображения се записват в Full HD при 1920x1080p при 30 кадъра в секунда на microSD карта до максимум 64GB . Очилата са оборудвани с интегрирана акумулаторна батерия с капацитет 280 mAh , която е вградена директно в подвижната рама за очила и осигурява работа на камерата за около 75 минути. Ако трябва да презаредите батерията, откачете рамото и го презаредете чрез микро USB кабела . Голямото предимство е, че в пакета има още една резервна ръка с батерия, която прикрепяте към очилата, докато зареждате другата батерия . Това ви позволява непрекъснато да записвате видео. Ще оцените и функцията за зареждане на батерията през Powerbank , което ще гарантира, че винаги имате заредена батерия под ръка.

 

очила с камера

 

Шпионските очила са идеалният избор за вас, ако трябва да направите ненатрапчив запис на среща без никакво подозрение . Очилата имат широк спектър на употреба, защото можете да ги използвате, например на почивка, концерт или когато записвате различни житейски преживявания. Свързвайки очилата с Full HD към вашия компютър чрез USB, те действат като четец на карти с памет и можете да изтегляте записани видеоклипове и снимки директно на вашия компютър или лаптоп.

очила с HD камера

Характеристика:

Елегантни очила с HD камера
Сензорен контрол върху рамото за очила
Сензор за движение с предупреждение за уведомяване
Поддръжка за WiFi връзка и P2P
Използва microSD карта до 64 GB

 

Спецификации:

Оптика: 2,0 MP CMOS
Разделителна способност на видеото: 1920x1080p
Съотношение на кадъра: 30 кадъра в секунда
Компресия на видео: H.264
Видео формат: AVI
Ъгъл на сканиране: 70 °
Карти с памет: microSD карти 8-64GB
Батерия: 280 mAh
Живот на батерията: прибл. 75 минути (работно време)
Време за зареждане: 1-2 часа
Мрежова връзка: P2P, WiFi
Захранване: DC-5V
Захранващ кабел: микро USB
Поддръжка на системите: iOS, Android
Размери: 149mm x 146mm x 41mm
Тегло: 40 g

 

Съдържание на пакета:

1x WiFi очила с камера
2x Рамка за очила с батерия
1x адаптер за зареждане за оръжие
1x Micro USB кабел
1x кърпа за почистване
1x USB със софтуер
1x Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка