LED нощна лампа с WiFi Full HD камера и будилник + 16GB памет

Код: 10-184
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

LED нощна лампа във формата на луната с WiFi Full HD камера и будилник + 16 GB памет + цифров часовник, USB презареждаща се.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

LED нощна лампа във формата на луната с WiFi Full HD камера и будилник + 16 GB памет + цифров часовник, USB презареждаща се. Многофункционална лампа - тя е не само осветление, но и висококачествена HD WiFi камера, интимен будилник, тя има режим на отлагане, сън и събуждане, многостепенно интелигентно затъмняване, управление с докосване и зареждане с USB. LED лунна нощна лампа с будилник , с цифров часовник има 14 светодиода с регулиране на яркостта, подходящи за спалня, детска стая, офис или за пътуване. Видеокамерата е разположена в центъра на върха на лампата и дори няма да я забележите. Шпионска скрита камера, която можете да закупите онлайн на добра цена директно в нашия магазин.

Може да се захранва директно чрез вградена презареждаща се 1500mAh литиева батерия с до 48 часа живот на батерията (1,5 часа непрекъснато време за запис) или постоянно чрез USB захранване. Голямото предимство на този продукт е, че е многофункционален и в допълнение към функциите за нощна лампа и будилник, той има и WiFi HD камера с дистанционно гледане на Wi-Fi, така че можете да гледате видео и снимки на живо чрез мобилното приложение .

Скрита WiFi 1080p HD камера

Вградената камера поддържа дистанционно гледане на Wi-Fi, така че можете да гледате видео и снимки на живо чрез мобилното приложение .

Изтеглете безплатното приложение „HDeCAM“ през Google Play Store (за Android) или Apple Store (за iOS) и свържете устройството си с домашния си WiFi, а след това гледайте FULL HD видео до 1080p в реално време. Така че, дори и в отсъствието ви, можете да видите какво се случва във вашия дом, офис или магазин. Той също така поддържа мини скрита фотография на камерата, просто работете със своя смартфон, докато сте у дома или на открито, и лесно можете да правите снимки и след това да ги запазвате или преглеждате с помощта на приложение, което можете да изтеглите, както е описано в продуктовия пакет.

камера настолна лампа

Светлината на нощната лампа на Луната може да излъчва светлина с различна яркост, за да персонализирате своя ритъм и настроение, като ви помага да заспите и да спите удобно. Лампата е изработена от нетоксични , енергоспестяващи, без мирис , екологични материали и е подходяща за поставяне навсякъде, но особено на нощно шкафче. Те модулират биологичния ви часовник, които спомагат за насърчаване на спокоен сън и подобряват вашето здраве.

LED нощна лампа луна с будилник и цифров часовник

Уникален патентован дизайн - симулиран дизайн на луната за функция за показване на времето. Дългите линии по периметъра на нощната лампа представляват часовите ръце, а късите точки представляват минутните ръце, както и дисплеят служи за лесен за четене цифров дисплей за време.

wifi камера в нощна лампа с будилник

Невероятна комбинация от LED нощна лампа и часовник - визуално приятен будилник с няколко елегантни функции. Постепенното изсветляване на светлината и звуците позволява по-плавно събуждане, особено за деца и възрастни, както и за тези, които имат много лесен сън.

Сложен режим на заспиване - интелигентният часовник ще започне да затъмнява в рамките на 60 минути от последното докосване. Регулируема интензивност на светлината - с дълго натискане и задържане на долния бутон можете да регулирате яркостта на светлината, която искате, независимо дали за четене или преди сън.

LED лампата също е чудесен източник на светлина - към детската стая и е идеална като нощна лампа на нощното шкафче. Светлината е SOFT & PRETTY, много мека и приятна, а дизайнът изглежда добре във формата на луната. Добро решение за проблемното събуждане на деца рано сутрин.

Дълъг живот на батерията - вградената презареждаща се 1500mAh литиева батерия осигурява до 48 часа живот на батерията при пълно зареждане. 14 светодиода могат да работят дълго време, наистина не е необходимо да зареждате лампата много често.

Висококачествен ROHS сертифициран материал от повърхностна гумирана лампа , екологично чист, приятен на допир и устойчив на надраскване. Нощният часовник има функция за показване на време, функция за аларма, функция за регулиране на осветлението, функция за заспиване, функция за отлагане, функция за пестене на енергия и др.

Характеристика:

PLUS WiFi скрита висококачествена HD камера 1080p
PLUS Нощна лампа с будилник
PLUS Дигитален и часовник показване на времето (под формата на светодиоди)
PLUS Събудете се, задрямайте и заспивайте
PLUS Приятни мелодии на будилник със звуци от природата
PLUS Меката светлина на Луната създава усещане за хармония и щастие.

Функции и спецификации на скритата камера:

Разделителна способност на видеото 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Видео формат и честота на кадрите: 25 fps, компресия на H.264 (.AVI)
Разделителна способност на снимката 1920 * 1080 (jpg формат)
Вградена памет: 16GB
Поддръжка за синхронизация на времето
Време за непрекъснато записване 1,5 часа
Отдалечено видео чрез HDeCAM приложение, фотография, откриване на видео мобилни устройства
Поддръжка за Android, iOS и Windows OS

Характеристики и спецификации на нощната лампа:

Нощна лампа + будилник + часовник
14 светодиода с регулиране на яркостта
Вградена презареждаща се литиева батерия 1500mAh
Време за пълно зареждане: 3,5 часа
Материал: ABS + компютър
Вход: DC / 5V-1A
Напрежение: DC 5V
Порт за зареждане: Micro USB
Тегло: 170 g
Размери: 128 x 41 x 134mm

Пакетът включва:

1x Нощна лампа с будилник и WiFi камера
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка