Spy камера-RC резервоар с онлайн трансфер и запис на изображения на мобилния телефон

Код: 10-129
338,00 лв Цена без ДДС: 281,66 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Spy камера-RC резервоар с онлайн трансфер и запис на изображения на мобилния телефон или таблет, е правилната шпионска играчка за вас.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Spy камера-RC резервоар с онлайн трансфер и запис на изображения на мобилния телефон или таблет, е правилната шпионска играчка за вас. Нова SPY дистанционно управлявана камера за вашия мобилен телефон или таблет на Android и iOS. Автомобилът с проследяване I-Spy е оборудван с камера, която ви позволява да проецирате автомобила директно на дисплея на телефона. За да контролирате резервоара, трябва да изтеглите приложение, наречено "I-Spy toys" и след това да се свържете с WiFi мрежата на резервоара. След това в онлайн предаването наблюдавате къде се движи резервоарът за кола. Резервоарът I-Spy записва цялото пътуване с камерата и изображението се прожектира директно на дисплея на телефона или таблета. Благодарение на това можете да контролирате резервоара дори и без пряк визуален контакт, ако се намира зад ъгъла или в други помещения. Камерата може да се накланя нагоре и надолу, за да се проверят по-високите места.

I-spy мини кола с камера

Когато стартирате приложението, ще видите онлайн предаването от камерата, намиращо се на резервоара RC и сензорните бутони за управление на автомобила. За движение се използват два лоста в долната част на екрана, единият от които управлява движението напред или назад, а вторият служи за завиване наляво или надясно. В горната част на екрана ще намерите функционални бутони, особено за правене на снимки, видеоклипове и др. С жироскопа на телефона или таблета можете също да управлявате i-Spy автомобила с жестове и движения. Ако наклоните ръцете си с контролера надолу, резервоарът се придвижва напред и ако е надолу, резервоарът ще се върне назад. При накланяне наляво или надясно, резервоарът се обръща наляво или надясно. Шпионският автомобил може да бъде презареждан чрез USB кабел през powerbank, така че няма да се разчитате на презареждане от мрежата.

I.spy мини автомобил с камера за управление чрез сензорен екран

Характеристика:

плюс Видео в реално време
плюс Разделителна способност HD 1080x720P
плюс Записът на видео и снимки на мобилния ви телефон или таблет
плюс Ontrol чрез сензорен екран или жироскоп чрез накланяне
плюс Контролът чрез вертикалния наклон на камерата

Спецификации:

Разделителна способност на камерата: HD 1080x720
Батерия: 450mAh
WiFi обхват: до 15 метра на открито

Съдържание на пакета:

1x I-Spy мини RC проследяваща кола с камера
1x USB кабел
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (1)

95%