Wifi камера в слънчеви очила HD с възможност за LIVE стрийминг през Интернет

Код: 10-119
270,00 лв Цена без ДДС: 225,00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Wifi камера в слънчеви очила HD с поддръжка на microSD карти до 64 GB възможност за гледане на предавания на живо по интернет.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Wifi камера в слънчеви очила HD с поддръжка на microSD карти до 64GB и възможност за гледане на LIVE стрийминг през интернет. Всички тези характеристики правят камерата в слънчеви очила идеалното устройство за запис на видео със звук, където и да сте. Ако трябва да запишете разговора, срещата или просто да запишете опит от почивка, или за различни спортове, тези очила с HD камера са предназначени за вас.

Стилни очила с HD качество на изображението и възможност за излъчване на LIVE през Интернет.

Wifi очилата имат връзка с рутера или след създаване на точка за достъп, можете да свържете очилата към мобилния си телефон и таблет. Когато се предава на живо, четирима потребители могат да бъдат свързани към вашите очила и да гледат на живо, където и да сте по света. Предимството е, че записвате точно това, с което можете да видите, докато ръцете ви са свободни, особено по време на спортни занимания или на почивка, където те също ще ви предпазят от слънцето. Очилата с камера могат да се контролират с приложението P2PLiveCam чрез локална Wi-Fi мрежа, когато се сдвояват с вашия мобилен телефон или таблет. Приложението поддържа операционна система Android и iOS и може да бъде изтеглено от Google Play или iTunes. Друг вариант е да го свържете чрез локална WiFi мрежа към вашия лаптоп или компютър. Няма нищо по-лесно и по-практично от камерата, интегрирана в очилата. Записът на камерата се съхранява директно в очила на microSD карта до 64 GB (не са включени).

слънчеви очила с HD камера wifi

След като се свържете с телефона или таблета си, можете да промените настройките на камерата или фотоапарата. Можете да изберете видео HD 1080x720Pat 25fps или 640x480P при 25fps. Видеоклиповете се съхраняват на microSD картата във формат ASF и при запис чрез локална WiFi мрежа или интернет се съхраняват във формат AVI. Записът от картата можете да прегледате в свободно изтегляема програма VLCPlayer или SMPlayer. Очилата могат да се използват и като охранителни камери. Просто ги поставете например на масата, така че обективът да може да следи областта, от която се нуждаете, а чрез приложението можете да настроите откриването на движение. Алармата ще ви уведоми чрез съобщения с изображения, когато бъде открито движение и видеото ще бъде записано на microSD карта, след което можете да го изтеглите на мобилния си телефон. Детектирането на движение е ефективно до 6 метра. Видео стрийминг на живо и видео запис са със звук. Микрофонът може да записва звук до 4 метра. Приложението има и функция, която позволява цикличен запис, което означава, че когато картата е пълна, тя автоматично премахва най-старите записи и записва нови.

слънчеви очила с HD камера чрез wifi

Използвайки 64 GB microSD карта, тя може да записва до 64 часа видео в HD резолюция 1280x720P. Вградената батерия има капацитет от 250mAh за едно зареждане и ще записва 25 минути запис. Очилата могат да бъдат свързани и към POWERBANK, което ви позволява да удължите продължителността на видеозаписа от свързана външна батерия (например, когато капацитетът на POWERBANK е 2500 mAh, времето за запис е до 4 часа). Камерата в слънчевите очила може да бъде свързана и с постоянно захранване чрез USB адаптера. Обективът е с ъгъл от 120 °, което ви позволява да наблюдавате голяма площ.  

Очилата имат и един LED диод, който ви позволява да се ориентирате дори в пълна тъмнина. Това практично осветление ще оцените в много ситуации.


Характеристика:

плюс Wifi камера, скрита в очила
плюс HD резолюция с възможност за излъчване на LIVE през Интернет
плюс Детектиране на движение и изпращане на алармени съобщения.
плюс Използване на microSD карти до 64 GB
плюс Възможност за захранване чрез POWERBANK
плюс Wifi връзка чрез локална мрежа или връзка чрез рутер

спецификации:

Разделителна способност на видеото: 1280x720P при 25fps, 640x480 при 25fps
Аудио: запис на звук до 5м
Формат за запис на видео: AFS / AVI
Памет: microSD карта с капацитет до 64 GB
Обектив: 2 мегапиксела CMOS
Ъгъл на видимост: 120 º
Връзка: USB
Връзка през интернет: да
Броят на връзките в прякото предаване: 4 потребители
Температурен диапазон: -20 до +60

Съдържание:

1x Wifi очила с камера
1x USB кабел
1x инсталационен компактдиск
1x Ръчно

важно съобщение

Защо да купуваме шпионска технология чрез нашия електронен магазин?

Ние тестваме в продължение на няколко седмици всеки нов продукт и след последната проверка се включва в продажбата
Нашата оферта не е най-голямата на пазара, но ние предлагаме само тествани от нас продукти - качествени и надеждни шпионски продукти
Ние не сме най-евтините, но нашите клиенти са доволни клиенти.
Дългогодишен опит в продажбата на шпионски продукти (шпионски камери, шпионска техника) повече от 5 години опит
Експертни съвети при инсталиране и настройка на продукти (по телефон или електронна поща)
Ние предлагаме 24 месеца гаранция за всички продукти и безплатно връщане в рамките на 14 дни от доставката
Нашето сътрудничество не завършва с продажбата, ние предлагаме квалифицирано обслужване на клиентите
В случай на рекламация, ние се опитваме да съкратим времето за обработка до минимум (обикновено 7-14 дни). Ако стоката не функционира, решението е снабдено с размяна за ново парче

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако намерите конкурентни продукти (със значително по-ниски разходи), които могат да имат един и същ дизайн, но използвани компоненти като усилватели, батерии и т.н., могат да бъдат с ниска цена (по-евтина) версия на продукта, така че те имат значително въздействие на общото качество и експлоатационен живот. Препоръчваме на клиентите да вземат предвид и рентабилността на инвестициите и покупката .

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка