Изключително тънка батерия за преносимо зарядно устройство с капацитет 20000mAh + 2x изход USB до 2,4A

Код: 65-004
118.00 лв Цена без ДДС: 98.33 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Изключително тънка батерия с преносимо зарядно устройство с капацитет 20000mAh + 2x USB изход до 2,4A е практичен помощник за пътуване като заместващ източник на енергия.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Изключително тънка батерия с преносимо зарядно устройство с капацитет 20000mAh + 2x USB изход до 2,4A е практичен помощник за пътуване като заместващ източник на енергия за електронни устройства. Външната преносима батерия има модерен и елегантен външен вид с полиран алуминиев завършек, който също гарантира защита срещу механични повреди. Той може също да зарежда видеокамерата и фотоапаратите ви , какво може да е полезно за почивки или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт. С капацитет на батерията до 20000mAh, той ще презареди конвенционалния смартфон с повече от 10 пъти.

Power банката разполага с нова Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и висока производителност. Батерията има два USB изхода, което ви позволява да зареждате едновременно две устройства. Един от изходите е USB 3 с изходна мощност до 2,4A, който ще зарежда устройството ви по-бързо от обикновените мощностни банки . Вторият USB изход има 1,6A мощност. Пълното зареждане на банката е 10 часа. Има четири сини светодиода, указващи нивото на зареждане на батерията , така че вашият powerbank никога няма да бъде освободен, без да знаете за него.

Преносимо зарядно устройство 20000mAh

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове за предпазване от прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Използването е много просто. Просто включете устройството през USB кабела към външна батерия и натиснете бутона, за да го включите. След зареждане на устройството, изключете USB кабела и външната батерия се изключва автоматично след няколко секунди. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като аварийно захранване за много натоварени дни, когато обикновена батерия на устройството ви просто не може да се справи с вашите претенции. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с мини USB / micro USB конектори. Устройството се зарежда лесно с USB кабел, или чрез вашия компютър, или от електрически контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу прегряване, прегряване, пълно разреждане и преливане
плюс Два USB изхода с мощност 2,4A и 1,6A
плюс LED индикатор за разреждане на външната батерия
плюс Повече от 10 зареждане на нормален мобилен телефон
плюс Капацитет на батерията до 20000mAh
плюс Литиево-полимерна батерия


Спецификации:

Модел: X8
Тип батерия: Li-Pol
Изход: 5V / 2,4A, 5V / 1,6A
Вход: 5V / 2,5A
Капацитет: 20000mAh
Време за зареждане: 10 часа
Живот: 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита срещу прегряване: да
Защита срещу свръхразряд: да
Защита срещу презареждане: да
Размери: 156 * 72 * 18 мм
Тегло: 340 g

Съдържание на пакета:

1x външна батерия 20000mAh
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка