Power Bank с 7800mAh + 2x USB изходи с мощност 2,1A

Код: 65-001
68.00 лв Цена без ДДС: 56.67 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Power Bank с 7800mAh + 2x USB изходи с мощност от 2,1A е практично допълнение към пътищата за зареждане на електронни устройства като мобилни телефони, таблети и др.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Power Bank с 7800mAh + 2x USB изходи с мощност 2,1A е практично допълнение към пътищата за зареждане на електронни устройства като мобилни телефони, таблети, GPS навигация, MP3 плейъри и т.н. Външната преносима батерия има модерен и също елегантен вид за нормална употреба. Той може също да зарежда видеокамерата и фотоапаратите ви , какво може да е полезно за почивки или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт. Благодарение на капацитета на батерията 7800mAh, тя ще зарежда стандартната батерия на смартфона повече от 4 пъти.

Предимството е, че тази захранваща банка може да бъде включена в електрическата мрежа и може да се използва като AC / DC адаптер за вашите устройства.

Power банката разполага с нова Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и висока производителност. Батерията има два USB изхода, което ви позволява да зареждате едновременно две устройства. И двата USB изхода имат производителност до 3,4 А през мрежов контакт и благодарение на това вашите устройства ще зареждат по-бързо от обикновените мощностни банки. Пълното зареждане на банката е 3 часа. Има четири сини светодиода, указващи нивото на зареждане на батерията , така че вашият powerbank никога няма да бъде освободен, без да знаете за него.

powerbank с капацитет 7800mAh

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове за предпазване от прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане. Използването е много просто. Просто включете устройството през USB кабела към външна батерия и натиснете бутона, за да го включите. След зареждане на устройството, изключете USB кабела и външната батерия се изключва автоматично след няколко секунди. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като аварийно захранване за много натоварени дни, когато обикновена батерия на устройството ви просто не може да се справи с вашите претенции. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с мини USB / micro USB конектори. Устройството се зарежда лесно с USB кабел, или чрез вашия компютър, или от електрически контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу прегряване, пренапрежение, пълно разреждане и презареждане
плюс Два USB изхода с 3,4A производителност
плюс LED индикатор за разреждане на външната батерия
плюс Бързо зареждане на външна батерия паралелно с мобилен телефон
плюс Капацитет на батерията до 7800mAh
плюс Литиево-полимерна батерия


Спецификации:

Модел: A11
Тип батерия: Li-Pol
Изход за AC / DC адаптер: 5V / 3,4A
Изход за захранване: 5V / 2,1A
Вход на захранващата банка: 5V / 3,4A
Капацитет: 7800mAh
Време за зареждане: 3 часа
Живот: 1000 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита срещу прегряване: да
Защита срещу свръхразряд: да
Защита срещу презареждане: да
Размери: 128 * 72 * 23 мм
Тегло: 280 g

Съдържание на пакета:

1x Външна 7800mAh батерия
1x Намаление за ЕС гнездо
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка