Преносима батерия с капацитет 5000mAh

Код: 11-226
98.00 лв 78.00 лв Цена без ДДС: 65.00 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Преносимата батерия с капацитет 5000mAh има много малко тегло само 100 грама и има защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Преносимата батерия с капацитет 5000mAh има много малко тегло само 100 грама и има защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Благодарение на своя минимален размер и тегло е идеален за пренасяне в джоба. Батерията е предназначена да зарежда вашия iPod, iPhone, мобилни телефони, таблети, MP3 плейъри, GPS устройства и др. Мощно зарядно и външна батерия с модерен и елегантен дизайн. Той може също да зарежда вашите камери и фотоапарати, което е подходящо за почивка или пътувания до природата, където нямате достъп до електрически контакт.

Благодарение на капацитета на батерията 5000mAh, той зарежда батерията на класическия смартфон повече от 3 пъти. Power Bank включва нов тип Li-полимерна батерия, която гарантира ниско тегло, висок капацитет, минимално саморазреждане и отлична производителност. Изходната производителност на USB порта е 1А. Пълното време за зареждане на Powerbank е 4-5 часа. Нивото на зареждане на батерията се обозначава с четири светодиода, така че никога не се случва, че си POWERBANK ще се разреди и няма да знаете за това.

POWERBANK с капацитет от 5000mAh

Външната батерия е снабдена с интелигентни чипове, за да се гарантира нейната защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане. Използването е много просто. Просто свържете устройството си чрез USB кабел към външната батерия и го включете. След зареждане, изключете USB кабела на устройството и външната батерия след няколко секунди автоматично ще се изключи. Powerbank е идеален за фестивали, къмпинги, екскурзии, пътувания в чужбина или като източник на аварийно захранване за натоварени дни, когато обикновените батерии в устройството ви просто не могат да отговарят на вашите изисквания. Батерията ще зарежда почти всяко преносимо устройство с жакове USB mini / micro USB. Устройството се зарежда лесно чрез USB кабела, или чрез компютъра, или от електрическия контакт.

Характеристика:

плюс Защита срещу пренапрежение, прегряване, презареждане и пълно разреждане
плюс Голям капацитет и батерия с малък размер
плюс Светодиоден индикатор за разреждане на външна батерия
плюс Тя зарежда батерията 3 пъти повече от сегашния мобилен телефон
плюс Капацитет на батерията до 5000mAh
плюс Много леко тегло само 100 грама


Спецификации:

Тип батерия: Li-pol
Изход: 5V / 1A
Вход: 5V / 1A
Капацитет: 5000mAh
Пълното време за зареждане: 4-5 часа
Живот: 500 цикъла на зареждане
Работна температура: -20 ° C до + 50 ° C
Защита от пренапрежение: да
Защита от прегряване: да
Защита от презареждане: да
Защита от общо разреждане: да
Размери: 120 * 41,5 * 14,5 мм
Тегло: 100 g

Съдържание:

1x 5000mAh външна батерия
1x USB кабел

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка