Детски зимни шапки с пом пом и LED светлина

Код: 11-283
58,00 лв 50,00 лв Цена без ДДС: 41,66 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Детски зимни шапки с помпон и LED светлина с USB зареждане ще осигурят на детето ви сигурна светлина по пътя към дома или по време на зимно спускане.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Детски зимни шапки с помпон и LED светлина с USB зареждане ще осигурят на детето ви сигурна светлина по пътя към дома или по време на зимно спускане. Тази детска шапка е изработена от акрил и полиестер, което я прави много приятна на допир, а затопля не само в планините, но и в града благодарение на традиционния неформален дизайн. Двойно плета дизайн осигурява по-голямо усещане за топлина на челото и ушите дори и през най-студените зимни дни. Отпред има кожена лепенка, на която е монтирана LED светлина, състояща се от 5 ясни LED диода . Това практично решение за поставяне на LED светлини в предната част на шапката води светлината към посоката, в която гледат очите ви.

бебешка шапка с LED

LED светлината е сменяема и може да се използва поотделно или прикрепена към други дрехи благодарение на дизайна на клипа. Светлината се управлява от един бутон, разположен отпред. Можете да избирате между два режима на бяла светлина, след това цветен режим, състоящ се от 7-цветна промяна, и след това е възможно да потвърдите текущия цвят, който ще светне. LED светлината включва и вградена батерия, която лесно можете да зареждате през USB порта на вашия компютър или USB зарядно устройство. Животът на батерията зависи от използването на LED светлина. При най-висока осветеност тя продължава около 2 часа. При най-ниската осветеност тя осигурява до 5 часа живот.

Този модел на уникална LED шапка ще бъде оценен от децата през зимата, когато е тъмно навън, или на път за училище рано сутрин. Децата ще се насладят на тази шапка, защото не е класическа скучна шапка, а уникална LED шапка, която носи нови възможности за забавление.

Характеристика:

плюс LED светлина с 5 диода
плюс 2 режима на осветеност + 7 цветови режима
плюс Акумулаторна батерия през USB
плюс Практическо разположение на светлината
плюс Топла, затопляща шапка

Спецификации:

Материал: Акрил, полиестер + кожена лепенка
Размери: 19,5 см (Ш) х 20 см (В) х 0,2 см (ч)
Тегло: 70g
Зареждане: 5V DC USB конектор

Пакет със съдържание:

1x плетена шапка
1x LED светлина

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка