Комплект каски за велосипеди - Livall BH62 велосипедна каска + мултифункционално удължаване с 5000mAh мощност банка + нано сензор за скорост

Код: 64-004
U$348.70 U$262.90 Цена без ДДС: U$219.08
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
+

Комплект каски за велосипеди - Livall BH62 велосипедна каска + мултифункционално разширение с 5000mAh мощност банка + нано сензор за скорост, за да даде на вашия мотор напълно различно измерение.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Комплект каски за велосипеди - Livall BH62 велосипедна каска + мултифункционално разширение с 5000mAh мощност банка + нано сензор за скорост, за да даде на вашия мотор напълно различно измерение. Smart цикъл каска - Livall BH62, която ви позволява да приемате повиквания, да слушате музика, да сигнализирате за посоката на каране и да изпращате SOS сигнал в случай на падане. Днес колоезденето е много популярна дейност и служи за транспорт, но не трябва да забравяме за безопасността.

Един от безопасни елементи е каската, чиято основна задача е да предпази главата ви в случай на падане. Но шлемът може да предложи много повече от обикновена безопасност. Livall е създала уникална интелигентна каска, която съчетава безопасност, технология и дизайн в много високо качество, за да направи пътуването ви с велосипед удоволствие. До 25 вентилационни отвора осигуряват отлична аерация при горещо лятно време. Големият и функционален дизайн с изключително лека конструкция от само 310 грама прави Livall BH62 перфектната каска за ежедневно колоездене.

Каска за велосипед Livall BH62

Всеки колоездач трябва да се грижи да бъде достатъчно видим на пътя за дневна и нощна сигурност. Използвайки интелигентните каски на Livall, това няма да бъде проблем, тъй като на гърба има интегрирани интензивни светодиоди, които са видими през цялото време . Диодите могат дори да покажат сигнализацията на посоката на каране . Слушалката разполага с Bluetooth комплект със стерео високоговорители и микрофон с намаляване на шума в околната среда. Чрез Bluetooth можете да се свържете с мобилния си телефон с свободно достъпното приложение "Livall Riding" (iOS и Android), което ви предоставя цялата необходима информация за колоезденето. След сдвояване на вашия смартфон с каска, имате на разположение нови функции, като например получаване на повиквания, слушане на популярна музика или инструкции за навигация по телефона.

Безплатна Walkie-talkie комуникация е налична и между каски Livall , която е базирана на радио предавател. Каската Livall също подобрява сигурността с вграден сензор за удари , който в случай на падане изпраща SOS сигнала към номера на лицето за контакт по подразбиране с текущото ви местоположение, ако останете в безсъзнание. Захранването на каската осигурява 450 mAh акумулаторна батерия, която може да предложи до 10 часа на едно зареждане при LED сигнализация и за около 3 до 6 часа при слушане на музика.

каска за велосипеди Livall BH62

Контролът на шлема е възможен с гумените бутони, разположени в предната част на каската отдолу, които служат за включване и изключване на светлинната сигнализация, приемане на повикване и регулиране силата на звука на високоговорителя, както и контролиране на избора на песни. До бутоните има магнитен порт за зареждане и микрофон. Всички части са достатъчно изолирани срещу вода и пот. За удобна работа с каската е включен и безжичен контролер , който е лесно прикрепен към дръжката на велосипеда с гумена лента. Със съответния контролер можем да активираме сигнализацията на посоката, да отговорим на повикването, да регулираме силата на звука, да включим камерата на смартфона и да направим снимка или да включим Walkie-talkie предавателя между каските Livall. Ако сте активен велосипедист, докато се наслаждавате на модерни технологии, със сигурност ще оцените този интелигентен шлем. Не само улеснява общуването по време на каране без спиране, но и повишава вашата безопасност. Каската намира приложение и при каране на кон, ролкови кънки, скейтборд и др. В нашия електронен магазин ще намерите и други модели каски Livall.

Livall апФункция за приложение на LivallСигнализирай sosКомплект каска LivallДанни за каране на каска

Многофункционално мобилно разширение с вграден powerbank на 5000mAh. Скобата може да се монтира на кормилото с диаметър 31,8 mm. Устройството се състои от разширение с вграден PowerBank, който свързва скелета на велосипеда с кормилото и държача на мобилния телефон. Може да бъде прикрепен здраво мобилния телефон с размер на дисплея 4-6 инча. Тя има вертикално регулируемо рамо, а държачът може да се върти на 360 °. Можете да настроите мобилния си телефон на правилната позиция и да го имате винаги пред очите си. Вграденият powerbank ще гарантира, че мобилният ви телефон винаги ще се таксува навсякъде. 4-степенният LED индикатор на батерията се използва за проверка на нивото на зареждане на банката . Това със сигурност е полезно, когато използвате мобилен телефон като GPS навигация, където има увеличена консумация на енергия, на хендсфри връзка или други функции.

мултифункционално разширение с възможности за регулиране

Датчикът за скорост на нано велосипеди чрез мобилен телефон е иновативен начин за проследяване на скоростта, пробега и много други функции чрез мобилния си телефон. Устройството е монтирано на педалния лост от дясната страна. Трябва да поставите сензора в щепсела на матрицата, който свързва манивелата към рамката на велосипеда. Сензорът се захранва от батерия и се свързва с телефона ви чрез Bluetooth връзка. С помощта на мобилно приложение, което може да се изтегля свободно, нано сензорът ще изпрати информация за текущата ви скорост, изминатите километри и други функции , съдържа приложение. Сензорът, захранван от батерията в режим на готовност, ще продължи до 180 дни.

нано сензор за скорост и чрез мобилен телефон

каска BH62

Характеристики на каски Livall:

плюс Безопасна каска за велосипеди
плюс Bluetooth комуникация и контрол
плюс Задните LED светлини за сигнализация
плюс SOS сигнал с местоположение в случай на падане
плюс Работно време до 10 часа

Спецификация Livall каски:

Модел: BH62
Обем на главата: 55 - 61 cm
Задни светлини: 15 пълни LED светлини
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, обхват до 10 метра
Високоговорители: стерео 2x 0,5W
Микрофон: -39 dB
Батерия: 450 mAh
Захранване: DC-5V / 0,5A
Порт за зареждане: магнитен USB кабел
Време за зареждане: 3 часа
Работно време: макс. 10 часа, слушане на музика от 3 до 6 часа
Режим на готовност: макс. 180 дни
Работна температура: 0 ° C до 40 ° C
Размери: 270 x 225 x 165 mm
Тегло: 310 g

Livall контролер на кормилото

Спецификация на контролера Livall:

Модел: BR80
Разстояние от шлем: 10 метра
Бутони: 4-посочен, функционален бутон, бутон Walkie-talkie, бутон за заснемане
Приложение: за всички видове велосипеди
Батерия: 220 mAh
Режим на готовност: 2 години
Размери: 58 ​​x 37 x 55 mm
Тегло: 18 g

Притежател на спецификации за мобилен телефон

Характеристики на държача на мобилния телефон:

плюс Държач за мобилен телефон с вграден powerbank
плюс Монтаж на кормилото
плюс Powerbank с капацитет до 5000mAh и LED индикатор за зареждане
плюс Флип вертикалния ъгъл на движение на държача до 200º
плюс Главата на държача се регулира на 360 ° във всички посоки
плюс За размер на дисплея от 4 до 6 инча

Спецификации на държача на мобилен телефон:

Цвят черен
Диаметър на кормилото: 31,8 mm
Размер на телефона: 4-6 инчов екран
Капацитет на батерията: 3,7V / 5000mAh
Порт за зареждане: Micro USB 5V / 2A
Време за зареждане: прибл. 3,5hrs
Изходен порт: Micro USB 5V / 2A
Индикатор за батерията: ниво на батерията 4 градуса
Настройка на държача: завъртане на 360 ° в 4 посоки
Ъгъл на завъртане: повече от 200 градуса
Дължина: 120 мм

livall спецификация на датчика на скоростта

Характеристики на датчика за нано скорост:

плюс Скорост на заснемане с мобилна телефонна връзка
плюс Лесно инсталиране
плюс До 180 дни в режим на готовност
плюс Заснемане на скорост и пробег и други функции

Спецификации на датчика за нано скорост:

Захранване: CR2032 3V 210mAH бутон
Монтаж: външната страна на дясната страна
Време на готовност: Макс. в рамките на 180 дни
Размер на сензора: 30 × 30 × 12 mm
Връзка: bluetooth

Съдържание на пакета:
1x Умен цикъл каска Livall BH62
1x контролер с държач за кормилото
1x Micro USB презареждащ се кабел
1x Регулируем държач
1x удължаване на кормилото
1x Вграден powerbank 5000mAh
1x Nano датчик за скорост
1x Ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка