Смарт каска за ски и сноуборд - Livall RS1

Код: 64-008
438,00 лв Цена без ДДС: 365,00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Смарт каска за ски и сноуборд - Livall RS1, с която оставате свързани на склона към вашия смартфон и сте защитени едновременно.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Смарт каска за ски и сноуборд - Livall RS1, с която оставате свързани на склона към вашия смартфон и сте защитени едновременно. Това е революционна каска с Bluetooth свързаност, която предлага широка гама от интелигентни функции . Той отговаря на всички защитни елементи , като осигурява бърза връзка с мобилния ви телефон за двупосочна комуникация - получаване на повиквания, както и слушане на популярна музика по време на зимни дейности на склона.

Livall идва с уникален интелигентен шлем, който съчетава в себе си безопасност, технология и дизайн в много високо качество, което прави вашите зимни дейности незабравимо преживяване. На шлема има до 15 вентилационни отвора, които осигуряват отлична вентилация по време на топлите дни . Големият и функционален дизайн прави Livall RS1 революционна каска за ежедневни зимни спортове.

интелигентна каска livall RS1Каска Livall RS1

Качеството на каската е доказано и от международната награда - коя фирма LIVALL е получила каска RS1 през 2018 година

най-престижната награда в сегмента на потребителската електроника, а именно наградите CES Innovation Awards

награда livall rs1

Каската Livall RS има вграден Bluetooth комплект със стерео говорители и микрофон с намаляване на шума. Чрез Bluetooth е възможно да се свържете с мобилен телефон с помощта на свободно достъпното приложение "LIVALL Skiing " (iOS и Android) , което предоставя цялата необходима информация от дейността. След сдвояване на вашия смартфон с каска, се отварят нови функции като получаване на повиквания, слушане на популярна музика или инструкции за навигация от телефона. Безплатна комуникация Walkie-talkie се предлага и между каски Livall , които са базирани на уоки-токи. Каската Livall също повишава сигурността с вграден сензор за удари , който в случай на падане изпраща SOS сигнала към номера на лицето за контакт по подразбиране с текущото ви местоположение, ако останете в безсъзнание. Работата на каската е осигурена с акумулаторна батерия 1000 mAh, която може да продължи до 16 часа при едно зареждане.

Заявление за ски

Всички компоненти са достатъчно изолирани от сняг и пот. За удобна работа с функциите, има сензорни бутони от двете страни на каската, които могат лесно да бъдат контролирани от ски ръкавици. Ако принадлежите към активни зимни спортисти, докато се наслаждавате на модерни технологии, със сигурност ще оцените този интелигентен шлем. Не само улеснява общуването по време на каране на ски или сноуборд без спиране, но и повишава вашата безопасност. В нашия електронен магазин ще откриете и други модели от Livall.

livall RS1 предавател

Предавател (уоки-токи)
Функцията "push and talk" се основава на принципа на walkie-talkie. Можете да общувате с приятели, които използват Livall каски (изискване за LIVALL ски)

Bluetooth повикване
Не пропускайте важен телефонен разговор по време на каране на ски. Каската Livall RS1 е снабдена със сензорен контрол, който е лесен за използване и може да се използва и при -20 ° C (изисква свързване към приложението LIVALL Skiing)

livall RS1 bluetooth комплект
livall RS1 стерео високоговорители

Стерео високоговорители
Уникалната каска Livall RS1 разполага с подвижни подложки за ухо с вградени стерео високоговорители и ветроустойчив микрофон. Ето защо се осигурява високо акустично качество дори по време на спускане.

Дизайн
Усъвършенстваният дизайн на RS1 включва плъзгащи вентилационни отвори, които осигуряват адекватна вентилация по време на горещите дни или изолация от външни елементи. Предните вентилационни дюзи премахват замъгляването на ски очилата, така че ще имате голяма видимост.

livall RS1 вентилация

Характеристика:

плюс Качествена обработка на каска
плюс Висококачествени функции за сигурност
плюс Bluetooth хендсфри / говорител
плюс SOS предупреждение в случай на падане
плюс Живот на батерията в каската до 16 часа

Спецификация на каската Livall:

Модел: RS1
Обиколка на главата: 57 - 61 cm
Bluetooth: BT 4.2 + BLE 4.2 Диапазон до 10 метра
Високоговорители: стерео 2x 0,5W
Микрофон: -32 dB
Батерия: 1000 mAh
Захранване: DC-5V / 1A
Порт за зареждане: Магнитен USB кабел
Време за зареждане: 2 часа
Работно време: прибл. 16 часа
Режим на готовност: 48 часа
Работна температура: -20 ° C до 40 ° C
Тегло: 750 g

Пакет със съдържание:

1x Smart Livall каска
1x USB кабел
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

100%
100%
Lukas Sørsdal

Смарт каска за ски и сноуборд - Livall RS1

Изглежда страхотно, наистина го искам. Имам приятел, който го има, така че ако ги купя, можем да говорим заедно в каската.
Нищо

Много добре

Преведено от: no
100%
Ludo B.

Смарт каска за ски и сноуборд - Livall RS1

Самата каска е много хубава и добре направена (изглежда много стилна). На пистите използвах предимно възможността да слушам музика и да провеждам телефонни разговори през каската. Освен това се чувствам по-сигурен, ако падна, каската ще изпрати SOS сигнал до определеното лице.
Преведено от: sk