Умна каска за велосипед - автоматична LED светлина + стоп светлина

Код: 64-019
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Умна каска за велосипед - автоматична LED светлина + стоп светлина. Велосипедна каска Livall практична и стилна защита на главата за велосипед, мотопед или скутер.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Умна каска за велосипед - автоматична LED светлина + стоп светлина. Велосипедна каска Livall практична и стилна защита на главата за велосипед, мотопед или скутер. Интелигентен шлем с вградена LED червена подсветка . Защитете здравето си с нашите интелигентни каски! Шлемът има вградена червена светлина отзад със здрави 7 LED крушки и вградена Li-ion батерия с капацитет 455mAh . Издържа до 36 часа в експлоатация и до 180 часа в режим на готовност. Батерията се зарежда с помощта на USB кабел с магнитен терминал за бърза и удобна връзка. Когато шлемът е включен, се показва индикаторът за състоянието на батерията. След това имате избор от 3 режима на мигане.

интелигентен велосипеден шлем

Светлинният сензор на каската гарантира, че светлината се включва автоматично при лоши условия на осветление. Освен факта, че светлината се активира сама по тъмно, тази функция е подходяща дори когато например влезете в метрото на мотора - светлината ще се включи автоматично. Друга уникална характеристика е активирането на спирачната светлина - когато сензорът в каската засича силно спиране, предупредителната лампа се включва автоматично . По този начин велосипедистите зад вас, но и автомобилите, ще разберат, че сте започнали да спирате.

интелигентна каска за колоездене

Каската е изработена от висококачествен и здрав материал. Благодарение на регулируемите презрамки и въртящото се колело отзад, можете перфектно да прикрепите шлема към главата си. Вентилационните отвори осигуряват перфектна вентилация на главата . Шлемът е ултра лек , но все пак много издръжлив и здрав. Функция за автоматично изключване - каската се изключва автоматично след 20 минути бездействие.

каска livall

Тази каска се използва универсално за различни спортове, но особено като защита на главата на велосипед, електрически скутер или мотопед.

интелигентен шлем livall

Характеристика:

плюс Ултра лека
плюс Идеален за използване на открито
плюс Автоматична светлина - сензор за светлина
плюс Автоматична стоп светлина
плюс Изработена от качествен и издръжлив материал
плюс Вградена акумулаторна батерия с капацитет 455mAh
плюс Индикатор за състоянието на батерията

Спецификация:

Размер: L (57-61cm)
Цвят: бял
Тегло: 373гр
Батерия: Li-ion, акумулаторна с капацитет 455mAh
Зареждане: чрез USB магнитен кабел
Функции: светлинен сензор - автоматична светлина в полумрак и тъмно, спирачна светлина - при откриване на спиране, 3 режима на мигане
Светлина: 7x червен светодиод

Съдържание на пакета:

1x интелигентен шлем
1x USB кабел
1x ръчно

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка