Велосипедна каска Smart - Livall BH62

Код: 64-001
298,00 лв Цена без ДДС: 248,34 лв
предварителна поръчка Доставка на продукта около 1-3 седмици.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Велосипедната каска Smart-Livall BH62 ви позволява да приемате телефонни обаждания, да слушате музика, да сигнализирате за посоката на пътуване, както и да изпращате SOS сигнала в случай на падане.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Велосипедната каска Smart - Livall BH62 ви позволява да приемате телефонни обаждания, да слушате музика, да сигнализирате за посоката на пътуване, както и да изпращате SOS сигнала в случай на падане. Днес колоезденето е много популярна дейност и служи за транспорт, но не трябва да забравяме за безопасността. Един от безопасни елементи е каската, чиято основна задача е да предпази главата ви в случай на падане. Но шлемът може да предложи много повече от обикновена безопасност. Livall е създала уникална интелигентна каска, която съчетава безопасност, технология и дизайн в много високо качество, за да направи пътуването ви с велосипед удоволствие. До 25 вентилационни отвора осигуряват отлична аерация при горещо лятно време. Големият и функционален дизайн с изключително лека конструкция от само 310 грама прави Livall BH62 перфектната каска за ежедневно колоездене.

Велосипедна каска Livall BH62

Всеки колоездач трябва да се грижи да бъде достатъчно видим на пътя за дневна и нощна сигурност. Използвайки интелигентните каски на Livall, това няма да бъде проблем, тъй като на гърба има интегрирани интензивни светодиоди, които са видими през цялото време . Диодите могат дори да покажат сигнализацията на посоката на каране . Слушалката разполага с Bluetooth комплект със стерео високоговорители и микрофон с намаляване на шума в околната среда. Чрез Bluetooth можете да се свържете с мобилния си телефон с свободно достъпното приложение "Livall Riding" (iOS и Android), което ви предоставя цялата необходима информация за колоезденето. След сдвояване на вашия смартфон с каска, имате на разположение нови функции, като например получаване на повиквания, слушане на популярна музика или инструкции за навигация по телефона.

Безплатна Walkie-talkie комуникация е налична и между каски Livall , която е базирана на радио предавател. Каската Livall също подобрява сигурността с вграден сензор за удари , който в случай на падане изпраща SOS сигнала към номера на лицето за контакт по подразбиране с текущото ви местоположение, ако останете в безсъзнание. Захранването на каската осигурява 450 mAh акумулаторна батерия, която може да предложи до 10 часа на едно зареждане при LED сигнализация и за около 3 до 6 часа при слушане на музика.

каска Livall BH62

Контролът на шлема е възможен с гумените бутони, разположени в предната част на каската отдолу, които служат за включване и изключване на светлинната сигнализация, приемане на повикване и регулиране силата на звука на високоговорителя, както и контролиране на избора на песни. До бутоните има магнитен порт за зареждане и микрофон. Всички части са достатъчно изолирани срещу вода и пот. За удобна работа с каската е включен и безжичен контролер , който е лесно прикрепен към дръжката на велосипеда с гумена лента. Със съответния контролер можем да активираме сигнализацията на посоката, да отговорим на повикването, да регулираме силата на звука, да включим камерата на смартфона и да направим снимка или да включим Walkie-talkie предавателя между каските Livall. Ако сте активен велосипедист, докато се наслаждавате на модерни технологии, със сигурност ще оцените този интелигентен шлем. Не само улеснява общуването по време на каране без спиране, но и повишава вашата безопасност. Каската намира приложение и при каране на кон, ролкови кънки, скейтборд и др. В нашия електронен магазин ще намерите и други модели каски Livall.

Livall апФункция за приложение на LivallСигнализирай sosКомплект каска LivallДанни за каране на каска

Характеристика:

плюс Безопасна каска за велосипеди
плюс Bluetooth комуникация и контрол
плюс Задна светлина за сигнализация
плюс SOS сигнал с местоположение в случай на падане
плюс Работно време до 10 часа

Спецификация на каски Livall:

Модел: BH62
Обем на главата: 55 - 61 cm
Задни светлини: 15 пълни LED светлини
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, обхват до 10 метра
Високоговорители: стерео 2x 0,5W
Микрофон: -39 dB
Батерия: 450 mAh
Захранване: DC-5V / 0,5A
Порт за зареждане: магнитен USB кабел
Време за зареждане: 3 часа
Работно време: макс. 10 часа, слушане на музика от 3 до 6 часа
Режим на готовност: макс. 180 дни
Работна температура: 0 ° C до 40 ° C
Размери: 270 x 225 x 165 mm
Тегло: 310 g

Спецификация на контролера Livall:

Модел: BR80
Разстояние от шлем: 10 метра
Бутони: 4-посочен, функционален бутон, бутон Walkie-talkie, бутон за заснемане
Приложение: за всички видове велосипеди
Батерия: 220 mAh
Режим на готовност: 2 години
Размери: 58 x 37 x 55 mm
Тегло: 18 g

Пакет със съдържание:

1x Smart Livall велосипедна каска
1x USB кабел
1x Livall контролер
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка