Корпус на аксесоари за спортни камери - OSA PACK Lite

Код: 16-113
U$75.90 U$53.90 Цена без ДДС: U$44.92
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

OSA PACK Lite - калъф с аксесоари за спортни камери съдържа най-използваните комплекти за вашите екшън камери.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

OSA PACK LITE е основен случай с аксесоари, който включва всичко необходимо за вашата спортна камера. Аксесоарите са подходящи за широка гама спортни камери. OSA - универсални съвместими аксесоари за спортни камери от марки като GoPro, Xiaomi SJCAM, Muvi, Lamax AEE Magicam, Niceboy и много други.

Отделните аксесоарни части са разположени в здрав калъф, който предпазва аксесоарите от повреди. Идеален като аксесоари Gopro, аксесоари SJcam, аксесоари Xiaomi , Lamax, Magicam, Niceboy, Muvi и други.

Калъф за носене за камера и аксесоари

Калъфът за носене на марката OSA се използва за сигурно носене и съхранение на вашите спортни камери и аксесоари. Благодарение на интелигентното подреждане на отделните отделения в кутия, можете бързо и лесно да намерите аксесоари за фотоапарати , от които се нуждаете.

Спортни камери Аксесоари

Промоционален видеоклип - включващ различни аксесоари, включени в опаковката

1. Floaty Bobber - плаваща скоба в ръката

Плаващият държач в ръката ви е подходящ за монтиране на спортна камера в условия, когато снимате вашите снимки от водата или водата. Фотоапаратът е монтиран върху скобата с помощта на затягащия винт. Притежателят също е поплавък, така че ако фотоапаратът попадне във водата, той ще плува на повърхността. Държачът може да бъде прикрепен към ръката ви с помощта на отвор.

Плаващата скоба в ръка

2. Каишка за глава - за монтиране на камерата върху главата

Подходящ е за монтиране на спортна камера на главата ви, ако имате нужда да имате свободни ръце и да снимате реално това, което виждате. Каишката е изработена от еластичен материал и има скоба, с която можете да регулирате ремъците за измерване. Камерата е прикрепена към предната част на адаптера с помощта на затягащия винт.

Фар за поставяне на камерата на главата

3. Гръден кош - държачът на камерата на гърдите

С тази система от ремъци можете да прикрепите спортната си камера към гърдите. Каишките са изработени от еластичен материал и с помощта на множество клипове можете да ги настроите да измерват. Планината е инсталиран на гърдите много бързо благодарение на модула на ключалката. Конзолата има релси, където може да се постави необходимия адаптер и след това спортна камера.

Скоба на гърдите

4. Засмукваща чаша

Държачът има всмукателна чаша, която може да бъде прикрепена към различни гладки повърхности, като например на предното стъкло, вратата на автомобила или на различни други повърхности. Държачът има две подвижни съединения, които могат да бъдат регулирани в желаната позиция хоризонтално и вертикално. В горната част на удължителя можете да свържете спортната камера.

Поставка за приставка


Съдържание на опаковката на аксесоари за кутии O31:

1x калъф за носене - калъф за носене
1x Floaty Bobber - Плаваща скоба в ръка
1x ремък за глава - лента за глава за монтиране на камерата върху главата
1x Маса на гърдите - Камера за монтиране на гърдите
1x Смукателна чаша - Поставка за засмукване

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка