Стилно LED осветление за велосипед (24 "/ 26") - Fantasma OWL

Код: 11-187
370,00 лв 280,00 лв Цена без ДДС: 233,34 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане. Очаквана доставка в рамките на 3-5 работни дни.
Да! Доставяме до US
Cards
Cards
+

Стилно LED осветление за велосипед (24 "/ 26") - Fantasma OWL BK-2482 Това е революционна и патентована система от пълноцветно LED осветление на вашия велосипед, проектирано да отговаря на стандартни 24 "и 26" колела.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Стилно LED осветление за велосипед (24 "/ 26") - Fantasma OWL BK-2482 Това е революционна и патентована система от пълноцветно LED осветление на вашия велосипед, проектирано да отговаря на стандартни 24 "и 26" колела. Всеки пакет Fantasma OWL BK-2482 включва два OWL LED устройства, предназначени за монтаж на едно колело. Вградената синхронизация на системата автоматично ще синхронизира двете устройства, което гарантира, че LED изображенията остават изправени и ясни.

Fantasma OWL osvetlanie велосипед

Изберете от различни модели и цветове, които могат лесно да бъдат зададени, благодарение на включения софтуер чрез компютъра. Можете да запишете до 100 различни модела за тази уникална добавка на вашия мотор, което ви прави пренебрегвани и със сигурност ще получите внимание.

Програмируем осветление велосипед Fantasma OWL


Дълъг живот на батерията: Всяко OWL LED устройство се захранва от четири ААА алкални батерии, с които има издръжливост до 12 часа. Устройството автоматично ще се изключи през деня, за да спести енергия. Лесна инсталация: Всички OWL сензори за колоездене са проектирани да бъдат монтирани на различни размери / видове колела със стоманени спици с регулируем монтажен механизъм в рамките на няколко минути. Водоустойчивост: Всички OWL LED устройства са водоустойчиви и могат да работят в различни климатични условия.

LED велосипедна светлина

Съдържание на пакета:

1. 2x LED осветление (трябва да бъде монтирано на едно колело на велосипед)
2. Монтажен комплект
3. Дизайнер на компактдискове
4. Регулируем държач (магнит)
5. Мини USB кабел
6. Ръководство

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка