Велосипедна каска Intelligent - Livall BH51M

Код: 64-003
458.00 лв 258.00 лв Цена без ДДС: 215.00 лв
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Велосипедна каска Intelligent - Livall BH51M с Bluetooth е проектирана специално за безопасността на велосипедистите, тя може да служи като устройство за свободни ръце, като осигурява до 270 ° видимост на LED светлини за светлинна сигнализация.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Велосипедна каска Intelligent - Livall BH51M с Bluetooth е проектирана специално за безопасността на велосипедистите, тя може да служи като устройство за свободни ръце, докато осигурява до 270 ° видимост на LED светлините за светлинна сигнализация. Днес колоезденето е много популярна дейност и служи за транспорт, но не трябва да забравяме за безопасността. Един от безопасни елементи е каската, чиято основна задача е да предпази главата ви в случай на падане. Но шлемът може да предложи много повече от обикновена безопасност.

Livall е създала уникална интелигентна каска, която съчетава безопасност, технология и дизайн в много високо качество, за да направи пътуването ви с велосипед удоволствие. До 12 вентилационни отвора осигуряват отлична аерация на каската в горещо лятно време. Големият и функционален дизайн прави Livall BH51M перфектната каска за ежедневно колоездене или други спортни дейности.

Интелигентна каска BH51M

Качеството на каската е доказано и сертифицирано с международни награди - каската LIVALL е спечелила много награди за каска BH51M, включително награда за продукт на годината в категория Град в колоездачния център ISPO Мюнхен 2018 (най-големият пазар за спортна търговия в Европа) , През януари 2018 г. тази каска получи наградата за иновация "Технология за по-добър свят" в CES в Лас Вегас. През 2017 г. шлема получи награда "Аксесоари" в Eurobike и IFA Innovation Award "Sports Device".

Награди Livall BH51M

Всеки колоездач трябва да се грижи да бъде достатъчно видим на пътя за дневна и нощна сигурност. Използвайки интелигентните каски на Livall, това няма да бъде проблем, тъй като на гърба има интегрирани интензивни светодиоди, които са видими през цялото време . Диодите могат дори да покажат сигнализацията на посоката на каране . Слушалката разполага с Bluetooth комплект със стерео високоговорители и микрофон с намаляване на шума в околната среда. Чрез Bluetooth можете да се свържете с мобилния си телефон с свободно достъпното приложение "Livall Riding" (iOS и Android), което ви предоставя цялата необходима информация за колоезденето. След сдвояване на вашия смартфон с каска, имате на разположение нови функции, като например получаване на повиквания, слушане на популярна музика или инструкции за навигация по телефона.

Безплатна Walkie-talkie комуникация е налична и между каски Livall , която е базирана на радио предавател. Каската Livall също подобрява сигурността с вграден сензор за удари , който в случай на падане изпраща SOS сигнала към номера на лицето за контакт по подразбиране с текущото ви местоположение, ако останете в безсъзнание. Захранването с каска осигурява 600mAh акумулаторна батерия, която може да предложи до 10 часа на едно зареждане на LED сигнализация и за около 3 до 6 часа при слушане на музика.

Каска Livall BH51MКаска Livall

Каската се активира с гумен бутон на гърба на каската, а магнитният порт за зареждане се намира до бутона под гумената капачка. Всички части са достатъчно изолирани срещу вода и пот. За удобна работа с каската е включен и безжичен контролер , който е лесно прикрепен към дръжката на велосипеда с гумена лента. Със съответния контролер можем да активираме сигнализацията на посоката, да отговорим на повикването, да регулираме силата на звука, да включим камерата на смартфона и да направим снимка или да включим Walkie-talkie предавателя между каските Livall. Ако сте активен велосипедист, докато се наслаждавате на модерни технологии, със сигурност ще оцените този интелигентен шлем. Не само улеснява общуването по време на каране без спиране, но и повишава вашата безопасност. Каската намира приложение и при каране на кон, ролкови кънки, скейтборд и др. В нашия електронен магазин ще намерите и други модели каски Livall.

Livall апФункция за приложение на LivallСигнализирай sosКомплект каска LivallДанни за каране на каска

Характеристика:

плюс Качествен дизайн на каска
плюс Bluetooth хендсфри / говорител
плюс 270 ° видимост на светодиодната сигнализация
плюс SOS предупреждение в случай на падане
плюс Живот на батерията в каската до 10 часа

Спецификация на каски Livall:

Модел: BH51M
Обиколка на главата: 57 - 61 cm
Задни светлини: група светодиоди
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, обхват до 10 метра
Високоговорители: стерео 2x 0,5W
Микрофон: -42 dB
Батерия: 600 mAh
Захранване: DC-5V / 0,5A
Порт за зареждане: магнитен USB кабел
Време за зареждане: 2 часа
Работно време: макс. 10 часа, слушане на музика от 3 до 6 часа
Режим на готовност: макс. 180 дни
Работна температура: 0 ° C до 40 ° C
Тегло: 398 g

Спецификация на контролера Livall:

Модел: BR80
Обхват на разстоянието на каската: 10 метра
Бутони: 4-посочен, функционален бутон, бутон Walkie-talkie, бутон за заснемане
Приложение: за всички видове велосипеди
Батерия: 220 mAh
Режим на готовност: 2 години
Размери: 58 x 37 x 55 mm
Тегло: 18 g

Пакет със съдържание:

1x Smart Livall каска за велосипеди
1x USB кабел
1x Livall контролер
1x Ръководство за потребителя

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (2)

100%