Пречиствател на въздуха - двойно йонизатор Airvita - Air Capsule

Код: 93-006
U$152.90 Цена без ДДС: U$127.42
в наличност Продуктите са налични, готови за изпращане.
Да! Доставяме до US
+

Air очистител - двоен йонизатор на въздух Airvita - Air Capsule е ефективно отстраняване на миризми, бактерии и освежители за въздух на дома или офиса.

Защита на потребителя

  • Безплатна замяна на стоки в рамките на 30 дни
  • Гаранция за продукти до 24 месеца
  • Гаранция за връщане на пари в рамките на 14 дни

Описание на продукта

Air очистител - двоен йонизатор на въздух Airvita - Air Capsule е ефективно отстраняване на миризми, бактерии и освежители за въздух на дома или офиса. Йонизаторът може да обработва гъбични бактерии, въглероден диоксид, а също така и H5N1 грипен вирус до 99,9% през зимния сезон, при по-малко вентилация. Air Capsule осигурява приятен и свеж въздух, тъй като освобождава големи количества аниони.
Всеки от нас иска да живее в чиста и здравословна среда . За съжаление много от нас забравят, че дори въздухът, който дишаме всеки ден, се нуждае от грижа . И за тази цел е Airvita Air Capsule въздушен йонизатор.
Airvita Air Capsule Air Ionizer

Airvita освобождава повече от два милиона аниони, за да дезинфекцира въздуха за дишане, като помага за подобряване на здравето ви .

Много хора прекарват около 80 до 90% от времето си всеки ден в сгради и коли . Какъв е въздухът в нашите сгради и автомобили играе важна роля в нашето здраве . Замърсеният въздух, пълен с различни вредни остатъци и бактерии, е причина за много болести и здравословни проблеми .

Airvita Air Capsule въздушен филтър
Вижте графична илюстрация на това защо Airvita - Air Capsule е толкова ефективна в борбата със замърсяването на въздуха, както и срещу различни бактерии и плесени в домовете и офисите ни.
Ефективност на въздушната капсула 400
Airvita е един от най-универсалните йонизатори . Те не само дезинфекцират средата, в която живеем, но също така се грижат за нашите тела дори на клетъчно ниво .
дърво airvita Почистване на въздуха и антибактериална функция

Замърсителите се неутрализират от аниони, които почистват въздуха в помещението. Анионите също са полезни за отстраняване на вредни вещества , различни миризми, както и за нездравословни бактерии или вируси .
композиция airvita Активиране на клетките и повишаване на резистентността на организма

Кръвта с много аниони осигурява най-активното движение на клетките в тялото . С други думи, в области, които са пълни с аниони, клетките са по-активни, което насърчава растежа и кръвообращението в тялото .
молекула airvita Пречистване на кръвта

Кръвта в тялото ни е слабо алкална, но поради прекомерно замърсения въздух се увеличава броят на катионите, които повишават киселинността на кръвта. Анионите връщат киселинността на организма към стойностите по подразбиране за здравето .
дишане на въздуха

Намалява риска от алергии и укрепва белодробната функция

Дихателните алергии се причиняват от вещество, наречено Anerugen . Анионите намаляват вероятността от алергия, причинена от Anerugen, като я изваждат от въздуха. Въздухът остава чист, което увеличава устойчивостта на тялото ви до отстраняване на белодробни проблеми .

Издишайте най-чистия въздух, което можете да си подарите , благодарение на Airvita - Air Capsule. Този йонизатор не се нуждае от допълнителни инвестиции .

airvita почистване

Спецификации:

  • Модел: Air Capsule 400
  • Метод: Генериране на плазма чрез електрически разряд.
  • Мощност: 220V
  • Размери: 156 x 110 mm x 60 mm
  • Тегло: 216g

Съдържание на пакета:

  • Air Capsule
  • наръчник

Дискусия за продукта (0)

Имате ли въпроси за продукта?
Попитайте в дискусия

Все още няма въпроси
Ще върнем отговор на вашия въпрос на тази електронна поща.

Рейтинг на продукта (0)

Все още няма оценка